Apollo Reizen opent nieuwe familiehotels

10 MEI 2023 09:51 | Apollo Reizen

Amsterdam, 10 mei 2023 - De helft van de gezinnen die op reis gaat, kiest voor een familiehotel, blijkt uit gegevens van Apollo Reizen. Om aan de grote vraag te voldoen lanceert de touroperator daarom verschillende nieuwe concept hotels, speciaal voor gezinnen.

Sinds Apollo in 2014 haar eerste familiehotel lanceerde, is de vraag duidelijk toegenomen en het aanbod navenant. Vanuit Nederland biedt de touroperator momenteel zeven concept hotels aan op vijf verschillende bestemmingen.

"Al onze Mondo Family hotels zijn ontwikkeld in samenwerking met toegewijde lokale hoteliers. Tegelijkertijd hebben we op basis van de feedback van onze klanten ingespeeld op hun wensen en behoeften, zoals ruime appartementen, gevarieerd eten en een breed scala aan sportfaciliteiten.  Het resultaat zijn onze populairste hotels voor gezinnen", aldus Thomas de Bruijn, Sales Manager bij Apollo Reizen.

Griekenland - de familie favoriet van deze zomer

Griekenland blijkt deze zomer de populairste bestemming voor families. Het is dan ook geen toeval dat juist daar door Apollo geïnvesteerd is in nieuwe familiehotels. Op het Griekse vasteland lanceert de touroperator nu twee nieuwe familiehotels: Parga Beach in de populaire stad Parga, en Ninos Grand Beach Resort in Kanali. 

Het laatste heeft voor het zomerseizoen een complete renovatie ondergaan en biedt prachtige kamers met uitzicht op zee en toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, diverse restaurants, fitnessfaciliteiten en de ultieme locatie aan het zandstrand van Kastrosukia en op korte afstand van de stad Preveza. 

Op vakantie favoriet Kreta is het Mondo Family Hotel Alegria Beach Resort een van de grootste successen van de touroperator. Deze zomer breidt Apollo haar inspanningen hier uit door de deuren te openen van Alegria on the Hills; een upscale zusterhotel dat net dat beetje extra biedt.

Lees meer over Apollo Mondo Family.

Over Apollo Reizen

Apollo Reizen heeft al dertig jaar ervaring met traditionele pakketreizen in Scandinavië. Het is een sterke speler in de zomermaanden in en rond het Middellandse Zeegebied. Samen met de gespecialiseerde organisatoren Adventure Tours, Golf Plaisir, Lime Travel en Xtravel en het sport- en trainingshotel Playitas, maakt Apollo deel uit van DER Touristik. De op één na grootste touroperator van Europa. Vanuit Nederland biedt Apollo Reizen pakketreizen aan naar een aantal van de meest populaire bestemmingen rond de Middellandse Zee. Meer informatie: https://www.apolloreizen.nl/

Zie hier voor beeldmateriaal

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme