Studenten verhuisbedrijf lanceert de eerste sexy-verhuizerskalender

18 MRT 2024 12:07 | Student Verhuis Service

Student Verhuis Service brengt verhuizerskalender uit in het kader van 15-jarig bestaan.

AMSTERDAM, Nederland — 18-03-2024 — Student Verhuis Service, een verhuisbedrijf bekend om zijn verhuisservice aangeboden door studenten, kondigt met trots de lancering aan van de eerste sexy verhuizerskalender van Nederland.

Verhuizerskalender 2025

Humor en professionaliteit gecombineerd

Deze unieke kalender, geïnspireerd op de populaire Australische brandweerkalenders, is niet alleen ontworpen om je (nieuwe) huis mee aan te kleden, maar ook om het harde werk en broederschap van het Student Verhuis Service-team uit te lichten.

De kalender belooft een knipoog te zijn naar de traditionele kijk op verhuizers, met een spannende twist. Verwacht verhuizers zoals je zelden ziet. De kalender combineert esthetiek met humor, terwijl deze licht schijnt op de professionaliteit en toewijding van de verhuizers die dagelijks klaarstaan voor hun klanten.

Het vijftienjarig bestaan

Waarom doet Student Verhuis Service dit nu? Het idee van een sexy verhuizerskalender leeft al jaren op hun loods. Het idee, eens geïnitieerd tijdens een van hun maandelijkse borrels, is steeds meer gaan leven. Nu het vijftienjarige bestaan nadert, werd het hoog tijd om dit idee kracht bij te zetten.

“Van onze 300 verhuizers was het grootste deel direct enthousiast. Onze verhuizers werken hier vaak omdat verhuizen naast een leuke bijbaan ook een gemakkelijke manier is om fit te blijven. Bovendien zijn sommige verhuizers best ijdel en zien zij de sportschool net zo vaak als de collegezaal”, aldus Arent Westenburger van HR. 

Een mix van kracht en stijl

Elke maand onthult de kalender een nieuwe, zorgvuldig samengestelde foto die de diversiteit en de kracht van het team tentoonstelt. "Het was ons doel om iets unieks te creëren dat onze waardering voor het team en ons gevoel voor broederschap weerspiegelt", zegt Raoul van Hilst, marketeer en zelf voormalig verhuizer bij Student Verhuis Service. "Deze kalender is een ode aan de harde werkers die ons bedrijf groot hebben gemaakt, met een knipoog natuurlijk”.

Beschikbaarheid

De Verhuizers Kalender voor 2025 is gratis te reserveren via de officiële website van Student Verhuis Service. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt.

Over Student Verhuis Service: verhuizen voor een studentenprijs 

Wat in 2008 begon met een student, een Peugeot 106 en een aanhanger is in 15 jaar uitgegroeid tot het grootste particuliere verhuisbedrijf van Nederland, dat consumenten en bedrijven helpt zorgeloos en betaalbaar te verhuizen door heel Nederland en Europa. Waar ze voor staan is nooit veranderd: iedereen verhuizen voor een studentenprijs. Ga voor meer informatie naar www.studentverhuisservice.nl

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode