BergHOFF ook in 2021 weer red-dot winnaar

09 DEC 2021 12:41 | BergHOFF

Dat koken niet alleen een kwestie is van een paar ingrediënten in een pan doen en op smaak maken, wordt ook dit jaar weer bewezen. Met het toekennen van de Red Dot Award 2021 aan BergHOFF wordt weer onderstreept dat ook het keuken- en kookgerei dat je gebruikt, van groot belang is. Het brengt niet alleen extra plezier tijdens het koken, het komt ook de kwaliteit van de maaltijden ten goede. Of je nu thuis bent, of onderweg. Vandaar dat de shaker fles van BergHOFF gezien mag worden als terechte winnaar voor deze Award.

De Red Dot Award

De Red Dot Award is een internationaal keurmerk op het gebied van design. Een internationale jury beoordeelt de inzendingen uit alle soorten categorieën, van meubilair tot keukenapparatuur en keukenaccessoires. De Red Dot Award wordt in de designwereld gezien als een toonaangevend keurmerk, waardoor het een waardevolle erkenning is als je, zoals BergHOFF, in de prijzen valt. De producten worden niet alleen beoordeeld op het design zelf, maar ook op het werkelijk functioneren, de kwaliteit van het product en de innovatie van het ontwerp.

Het winnende design

Het winnende ontwerp van BergHOFF is de Leo shakerfles. Het eerste wat opvalt, is het prachtige design. De fles oogt compact door de mooie, ronde vorm. De lengte van twintig centimeter maakt het gemakkelijk om de fles mee te nemen. Niet alleen de buitenkant is indrukwekkend. Ook de binnenkant is de moeite van het vermelden waard. Door het transparante venster lees je eenvoudig de inhoud af en kun je de mengbal zien die het poeder met de vloeibare supplementen mengt. Het unieke van deze shakefles van BergHOFF zit hem duidelijk niet alleen in het mooie ontwerp, maar ook zeker in het geïntegreerde poedercompartiment. De brede opening van de shaker zorgt voor een eenvoudige dosering. Als het poeder van het voedingssupplement in de shakefles zit, hoef je alleen maar het deksel erop te schroeven en dankzij de mengbal heb je na het schudden een shake die niet klontert.

Een mooi en duurzaam ontwerp

Behalve het feit dat je deze Leo Shakerfles eenvoudig mee kunt nemen naar de sportschool, is bij het ontwerp ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is de shaker gemaakt van Tritan. Dit is duurzaam en ook veilig om voedingsmiddelen in te bewaren. De kunststof is 100% BPA-vrij. Wat betreft het gebruik is vooral rekening gehouden met gemak. De BergHOFF shakerfles heeft een ergonomische klapdop waar je eenvoudig uit kunt drinken. Het schroefdeksel lekt niet en je kunt de fles in de vaatwasmachine reinigen. Als je al deze pluspunten, naast het moderne ontwerp, naast elkaar zet, dan is deze Leo Shaker fles met geïntegreerd poedercompartiment van BergHOFF een terechte winnaar.

Het belang van goede keukenaccessoires

Dat BergHOFF het gemak van koken serieus neemt, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Niet voor niets kunnen zij nu voor het derde jaar op rij deze prestigieuze Red Dot Award aan hun prijzenkast toevoegen. In 2019 won BergHOFF de prijs voor de Leo Potten- en pannen set, in 2020 kreeg BergHOFF dezelfde prijs voor de Dawndraft Cookware. Met zoveel passie voor eten en alles wat bij voeding komt kijken, is ook dit jaar de Red Dot Award een terechte erkenning voor BergHOFF.

 

Dit is een origineel bericht van BergHOFF

Meer binnen deze rubriek