Uitbreiding assortiment tv beugels

02 APR 2019 14:00 | LCD Wandbeugels

Moderne televisies worden steeds groter. Dat vraagt om nieuwe mogelijkheden om ze te plaatsen of op te hangen. Met een tv beugel kunt u tv’s in alle formaten aan de wand hangen. Naast efficiëntie en stijl is ook veiligheid een belangrijk argument om voor een tv beugel te kiezen. LCD wandbeugels heeft de online shop sinds kort uitgebreid met speciale tv beugels. Van extra lange tv beugels tot uitschuifbare en tv beugels voor televisies vanaf 65 inch.

Groot assortiment

Er is voor ieder type of maat televisie in de online shop wel een geschikte tv beugel te op voorraad. Bent u op zoek naar een tv beugel waarbij uw tv dicht tegen de muur geplaatst is? Of heeft u liever een kantelbare tv beugel die ervoor zorgt dat de tv naar boven en beneden kan kantelen? Maar er zijn ook draaibare tv beugels die verreweg de meeste functies aanbieden. Deze beugel kan namelijk alle kanten opgedraaid worden. 

Naast de bovengenoemde modellen, zijn er ook tv plafondbeugels. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor praktijken en sportzalen, maar ook heel handig voor in de slaapkamer of keuken. Hebt u liever geen tv beugel maar een oplossing dat de tv gewoon op de grond geplaatst kan worden? Dan zijn de tv vloerstandaards heel handig. Deze kunnen simpelweg overal geplaatst worden en zijn makkelijk in elkaar te zetten. De vloerstandaards worden vooral gebruikt als er behoefte is aan mobiliteit van de tv. Denk hierbij aan beurzen en vergaderzalen.

Scherpste prijs en beste merken

Lcdwandmeubels.nl is gespecialiseerd in de verkoop van tv beugels voor Led, Lcd’s en Plasma tv’s. Verder staat lcdwandmeubels.nl erom bekend om met de beste merken samen te werken. Topmerken als Vogels, OMB, DQ Wall-Supports en Flexson. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, scherpe prijs en voornamelijk kwaliteit. Lcdwandmeubels.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Daarnaast garanderen ze een snelle service, voldoende bedenktijd en natuurlijk de scherpste prijzen. 

Niet alleen tv’s, ook pc’s!

Los van de beugels voor tv’s, leveren ze ook speciale beugels en standaarden voor pc’s en monitoren. De beugels kunnen hier ook bijdragen aan het besparen van ruimte op het bureau. Er zal geen grote voet van uw monitor meer op het bureau zijn, waardoor er ruimte overblijft en er efficiënter gewerkt kan worden. Ook deze beugels hebben verschillende mogelijkheden zoals kantelen en draaien. Daarnaast is er ook een breed assortiment voor elke gelegenheid. 

 

Dit is een origineel bericht van LCD Wandbeugels

Meer binnen deze rubriek