Massage.nl neemt WorkMassage en Stoelmassage-op-Locatie over

27 JUN 2024 10:14 | Massage.nl

Oisterwijk, 27 juni 2024 - Massage.nl kondigt met trots de overname van WorkMassage en Stoelmassage-op-Locatie aan. Deze strategische overname, in samenwerking met Vitallife, resulteert in een krachtige bundeling van expertise en ervaring onder de naam Massage.nl. Dit vormt een nieuwe standaard voor stoelmassages bij bedrijven op locatie.

Combinatie van expertise

Vanuit het hoofdkantoor van Massage.nl in Oisterwijk staat een toegewijd team klaar om de hoogwaardige dienstverlening voort te zetten waar klanten op vertrouwen. Voormalig eigenaar van WorkMassage, Adinda Calbo, zal zich richten op de ontwikkeling van het klantportfolio en de uitbreiding van de dienstverlening. Maureen Kessing, oprichter van Stoelmassage-op-locatie, zal zich concentreren op opleidingsprogramma’s voor de ontwikkeling van masseurs. Wim Dubbelman van Vitallife neemt de algemene leiding op zich als CEO van Massage.nl.

Marktkansen

Werkgevers staan tegenwoordig voor de uitdaging om personeel te behouden en werkstress te verlagen. Stoelmassages op de werkvloer bieden een laagdrempelige en professionele manier voor werknemers om volledig te ontspannen. Dit leidt tot minder verzuim en meer werkplezier. Massage.nl streeft ernaar de stoelmassagemarkt verder te professionaliseren en bij te dragen aan een stressvrije werkomgeving.

Over Massage.nl

Massage.nl is dé online hub voor stoelmassages op locatie. Onze zorgvuldig geselecteerde specialisten geven prioriteit aan welzijn en zorgen voor eersteklas ontspanning op de werkplek. Massage.nl lanceert in september voor een breed publiek.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen