Nattou speelkleed, goed voor zintuigen en motoriek

19 MRT 2019 15:00 | Quper Babywinkel

Een Nattou speelkleed met speelboog is een comfortabele en veilige plek waar een kindje heerlijk zacht ligt, zich omrolt en steeds iets nieuws ontdekt. Spelenderwijs worden zo de nodige zintuiglijke en motorische vaardigheden ontwikkeld. De zachte maar stevige materialen zijn met uiterste zorg en volledig volgens Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen vervaardigd en afgewerkt tot duurzame kleden. Deze zijn net als de vele schattige accessoires opgewassen tegen enthousiaste baby's. De kleurige patronen, verschillende structuren en grappige geluiden nodigen uit om steeds nieuwe ontdekkingen te doen. Bij quperbabywinkel.nl vind je ronde en hoekige modellen van het Nattou speelkleed in verschillende tinten en variaties.

Eindeloos comfort en speelplezier

Het fluweelzachte Nattou speelkleed blijft spannend door de verschillende activiteiten op het kleed zelf en op de speelboog. Voorbeelden zijn een spiegeltje, een rammelaar, een bal en koordjes of uitsteeksels om aan te trekken. Aan de boog zit ook een zacht afneembaar knuffeltje bij met een lief snoetje. Veel accessoires geven een interessant piep, rammel of knispergeluidje. De baby blijft geboeid door alle variatie en zal eerder geneigd zijn zich om te rollen om ernaar te kunnen kijken. Verder spant het graag de spieren om de eveneens zachte boog met 5 speeltjes aan te raken. Dat kijken en pakken is heel goed voor de oog-hand coördinatie. De boog is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen door een handig kliksysteem. De ouder kan er soms ook gezellig bij gaan liggen. Het kleed zelf is van heerlijk zachte velours en pluche dat op 30 graden gewassen kan worden. Je pakt het Nattou speelkleed op bij de boog en het vouwt zichzelf op. Zo berg je het eenvoudig op en kun je het ook gemakkelijk meenemen op visite of op reis in de bijgeleverde tas.

Meerdere modellen en kleuren

Bij quperbabywinkel.nl vind je een Nattou speelkleed voor jongens en meisjes in vierkante en ronde vorm. De hoekige exemplaren zijn 70 x 80 cm, de ronde 90 cm in doorsnee. Verschillende favoriete Nattou knuffels spelen een rol op het kleed en de boog. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld blauw tinten, naturel tinten en roze tinten. De ronde speelkleden hebben een verhoogde gepolsterde rand, waardoor je kindje er minder snel afrolt. Een Nattou speelkleed staat ook heel gezellig in huis. Van Nattou vind je op quperbabywinkel.nl verder schattige schommeldieren, kinderfauteuils en muziek mobiles voor boven wieg of ledikant. Ontwikkeling, plezier en comfort gegarandeerd.

Dit is een origineel bericht van Quper Babywinkel

Meer binnen deze rubriek