HÉT LBRT CONGRES OVER GEDRAG!

21 MRT 2019 13:24 | LBRT | Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers

Op vrijdag 17 mei aanstaande organiseert de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT) een congres rondom het thema Gedrag. Op een nieuwe locatie, het NBC congrescentrum in Nieuwegein, krijgen de aanwezigen een mooi en inspirerend programma gepresenteerd. Een dag over gedrag waar iedereen die inhoudelijk geïnteresseerd is naar toe moet komen. 

Kom ook!

In de ochtend starten we met twee plenaire lezingen. Anton Horeweg, spreekt over de traumasensitieve school en René Lous trekt je op vernieuwende wijze mee in de wereld van mindset als basis voor talent. Hierna kun je kiezen voor verschillende kleinere workshops volgen, zoals de lezingen van Kees van Overveld en/of Marion van de Coolwijk. 

Er worden nieuw ontwikkelde expertises getoond en 'good practices' uitgewisseld. Daarnaast komen verschillende samenwerkingsvormen en initiatieven aan bod. Met elkaar verkennen we de mogelijkheden en kansen binnen een passende leeromgeving. Hiermee proberen we de ontwikkeling van leerlingen die meer zorg en aandacht nodig hebben te optimaliseren. Op de materialenmarkt vind je inspirerende methodes, boeken en begeleidingsmaterialen. En niet te vergeten; er is ruimte om te netwerken!

Vergroot je kennis en schrijf je nu in! 

Het LBRT Congres vindt plaats op vrijdag 17 mei aanstaande in congrescentrum NBC in Nieuwegein. De dag start met een inloop vanaf 9:00 uur en eindigt om 16:45 uur met een afsluitende borrel. De heerlijke lunch is inbegrepen en je krijgt uiteraard een leuke goodiebag met presentje mee naar huis.  

Voor meer informatie over de sprekers, het inhoudelijke programma of directe inschrijving. Kijk op www.lbrtcongres.nl

Over de LBRT

De LBRT is opgericht voor alle remedial teachers zowel in het basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs alsmede het beroepsonderwijs. Daarnaast kunnen RT'ers die werkzaam zijn vanuit een eigen praktijk, zich bij ons aansluiten.De LBRT hecht waarde aan kwaliteitsbewaking en professionaliteit. De vereniging behartigt de belangen van haar leden.Bij de LBRT kunnen leden terecht voor een zeer brede ondersteuning. De vereniging verzorgt up-to-date informatie via de website, publiceert het Tijdschrift voor Remedial Teaching dat vijfmaal per jaar uitkomt, organiseert bijeenkomsten, seminars en cursussen. De LBRT is tevens een platform voor onderlinge contacten.Het gedragscongres is hier een goed voorbeeld van. Wij nodigen daarom onze achterban en collega’s van harte uit. 

Meer binnen de rubriek Benodigdheden voor bijzonder onderwijs