Creamy Concepts B.V. gaat verder onder de vleugels van Wings Group Holding B.V.

21 DEC 2023 15:48 | Web Wings B.V.

Creamy Concepts en Web Wings kondigen met genoegen aan dat vanaf 1 januari 2024 beide bedrijven verder gaan onder leiding van de twee eigenaren van Wings Group Holding.: Jasper Voorn (algemeen directeur) en Ivan Arndts (commercieel directeur). 

Deze bedrijfsovername markeert een strategische stap in de groei van twee bedrijven uit Sittard en biedt nieuwe kansen voor synergie.

web wings

Web Wings, een snelgroeiend online-marketingbureau uit Sittard, heeft zich ontwikkeld tot een organisatie met ruim 40 medewerkers sinds de oprichting in 2018. Het dienstenpakket omvat diverse onlinemarketingdiensten, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en e-mailmarketing.

Creamy Concepts is met meer dan 10 jaar ervaring, 100+ afgeronde projecten en een positie in de ‘FONK150 Best Agencies 2023’ een gevestigde speler in de branding en communicatiewereld. Vanuit hun visie ‘we envision, create and brand it’ helpen zij bedrijven met complexe vraagstukken op het gebied van branding en positionering.

Creamy Concepts zal na de overname onder hun eigen bedrijfsnaam blijven opereren. Het bedrijf, met 8 medewerkers, is opgericht door Romy Wauben. "Na 10 jaar met veel plezier en liefde te hebben gebouwd aan dit bedrijf, draag ik met vertrouwen en opwinding het stokje over om zelf een nieuwe weg in te slaan. Als oprichter en drijvende kracht achter Creamy Concepts heb ik met trots gezien hoe ons bedrijf is gegroeid en bloeide." Romy zal na de overname nog een jaar betrokken blijven om haar verantwoordelijkheden en taken goed over te dragen. 

Eerdere samenwerking in het verleden heeft geleid tot succesvolle projecten en heeft een basis gelegd voor verdere strategische stappen. Beide bureaus hebben een specifieke eigen signatuur. De bedrijven gaan ieder op eigen kracht de toekomst in, met behoud van hun locaties. De samenwerking tussen Web Wings en Creamy Concepts zal vooral gericht zijn op groei en innovatie, krachtenbundeling bij grote aanbestedingen en het benutten van elkaars capaciteit.

De overname van Creamy Concepts door Wings Holding Group belooft groei en synergie voor beide bedrijven. Ze blijven toegewijd aan het leveren van dezelfde hoogwaardige, professionele diensten aan al hun klanten.

Voor meer informatie over deze bedrijfsovername kunt u contact opnemen met:

  • Jasper Voorn 0681556602
  • Ivan Arndts 0646519373
  • Romy Wauben 0619699702

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales