"Vanuit huis sieraden shoppen tijdens live Instagram-shows"

29 JUL 2024 08:12 | zilver.nl

Broek in Waterland - Sinds kort is er een nieuw interactief sieraad evenement voor liefhebbers: de wekelijkse livestream op Instagram van Zilver.nl. Eigenaresse Ursula Boonstra de Jonge presenteert samen met dochter Yentl en collega Margriet elke woensdagavond om 20:00 uur een show waarin ze een breed scala aan zilveren en gouden sieraden tonen aan een groeiend publiek.

De shows bieden kijkers een persoonlijke winkelervaring vanuit huis. De presentatrices vertellen openhartig over de kenmerken en herkomst van de sieraden terwijl ze de items zelf dragen. Zo krijgen kijkers een goed beeld van hoe de sieraden staan wanneer ze gedragen worden. "Het is heel bijzonder om zo'n intieme setting te creëren waarin we onze passie voor mooie spullen kunnen delen met gelijkgestemde zielen," aldus Ursula.

Volgens de initiatiefneemsters is de informele en ontspannen sfeer hetgeen de livestreams onderscheidt van traditionele juwelierszaken. Zonder zorgen over beveiliging of druk om te kopen, geniet het publiek volop. Dit heeft geleid tot een hechte community van trouwe kijkers die elkaar steunen en advies geven.

Kopen kan eenvoudig door tijdens de show ‘Mijn + de prijs’ te typen bij het gewenste item. De snelste reactie wint en ontvangt de volgende dag een betaallink. Alle aankopen zijn veilig en hebben 30 dagen retourrecht.

Naast de wekelijkse shows zijn er ook speciale thema-edities zoals vintage juwelen en spotlights op bepaalde edelstenen voor extra variatie. Geïnteresseerden kunnen de dames en hun collectie ook in levenden lijve ontmoeten in hun fysieke winkel in Broek in Waterland.

De livestreams zijn hier te volgen: https://www.instagram.com/zilver.nl/

Volgers die zilver.nl op Instagram volgen krijgen ook een melding zodra de livestreams beginnen.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode