Traxion en CyberArk introduceren Privileged Access Management as a Service

03 SEP 2024 10:07 | Traxion Nederland B.V.

Waardenburg, 3 september – Traxion, onderdeel van de SITS Group, kondigt de lancering aan van Privileged Access Management as a Service (PAM as a Service) in de Benelux. Later dit jaar komt deze dienst beschikbaar in heel Europa. PAM as a Service bouwt voort op de succesvolle samenwerking met CyberArk, wereldwijd leider in het "Gartner® Magic Quadrant™ for Privileged Access Management".

In het huidige digitale tijdperk zijn accounts met geprivilegieerde toegang de 'sleutels tot het koninkrijk'. Cybercriminelen richten hun aanvallen steeds vaker op deze waardevolle accounts, omdat ze hiermee onbeperkte toegang kunnen krijgen tot kritieke systemen en gegevens. Dit maakt het voor bedrijven essentieel om hun geprivilegieerde identiteiten goed te beschermen, vooral nu cyberaanvallen, waaronder ransomware, steeds complexer worden. Dit onderstreept de noodzaak voor robuuste PAM-oplossingen.

Traxions PAM as a Service maakt gebruik van het geavanceerde CyberArk-platform om geprivilegieerde toegang te beveiligen, beheren en controleren. Door PAM als een dienst aan te bieden, ontzorgt Traxion organisaties volledig. Zij profiteren van geavanceerde beveiliging zonder de last van het zelf beheren en onderhouden van de infrastructuur en configuratie.

Wat biedt PAM as a Service van Traxion?

  • Een volledig door Traxion (MSP) beheerde, cloudgebaseerde PAM-oplossing van CyberArk

    • Beheer van geprivilegieerde toegang

    • Externe toegang voor derde partijen

    • Dynamische toegangsrechten (ephemeral accounts)

  • Operationeel binnen zes weken

  • Geen opstartkosten, alleen een vast maandelijks tarief

  • Gestandaardiseerde processen, volledig beheerd door gecertificeerde specialisten

  • Uitermate schaalbaar, ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen

Evert van den Branden, CEO van SITS | Traxion Benelux, verklaart: “We zijn ontzettend blij dat we, naast grote bedrijven, nu ook kleine en middelgrote ondernemingen toegang kunnen bieden tot CyberArk-technologie. Hierdoor kunnen ze de toegang tot kritieke systemen en gevoelige informatie voor bevoorrechte gebruikers binnen hun organisaties beveiligen. We zijn er trots op dat we de eersten zijn die deze cloudgebaseerde PAM-dienst aanbieden aan het MKB, volledig beheerd door Traxion en binnen zes weken operationeel. En dat alles tegen een betaalbaar vast maandelijks tarief, zonder eenmalige kosten.”

Renske Galema, Area Vice President Noord-Europa bij CyberArk, vult aan: "Wij zijn enthousiast over onze samenwerking met Traxion, een toonaangevende speler in de cybersecurity-industrie. Ons partnerschap met Traxion, die dit unieke PAM as a Service-aanbod biedt, markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven om eersteklas PAM-diensten beschikbaar te maken voor klanten van elke omvang. Gezien het feit dat de meeste cyberaanvallen gericht zijn op accounts met geprivilegieerde toegang, onderstreept deze samenwerking onze toewijding om de beveiligingsmaatregelen te verbeteren, met als doel het risico op datalekken te verminderen en naleving van wet- en regelgeving te waarborgen."

John van Westeneng, Chief Solutions Officer en Group CISO bij SITS Group, benadrukt: “Deze PAM as a Service-dienst van Traxion is een echte gamechanger in het veld van beheerde IAM-diensten. Het biedt een effectieve aanpak voor de grote risico’s die gepaard gaan met geprivilegieerde toegang, waar veel cyberaanvallen op gericht zijn. Onze klanten kunnen nu profiteren van eersteklas PAM-diensten, met ongeëvenaarde schaalbaarheid, snelheid en betaalbaarheid. Ik ben bijzonder trots op het team dat dit mogelijk heeft gemaakt.”

Voor meer informatie over Traxion PAM as a Service en de samenwerking met CyberArk, bezoek: www.traxion.com/nl/pamaas

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen