Rafael van der Vaart trapt in MediaMarkt Arena de verkoop van Hisense TV’s af

04 NOV 2022 12:25 | MediaMarkt

MediaMarkt start zaterdag 5 november aanstaande met de verkoop van televisies van de Chinese elektronicareus Hisense. Het Chinese merk Hisense is in Nederland nog relatief onbekend, maar wereldwijd één van de grootste producenten van televisies en koelkasten. Tijdens deze dag zal oud-profvoetballer Rafael van der Vaart, het gezicht van Hisense, aanwezig zijn. Daarom is het thema van de dag ‘Lucky number 23’, het geluks-rugnummer van Van der Vaart. De CSO ATAG BeNelux/Hisense en de General Managing Director MediaMarkt BeNeLux zullen samen met Van der Vaart officieel de verkoop van Hisense bij MediaMarkt Arena starten. Beiden zijn bereid tot het geven van interviews over de samenwerking tussen Hisense en MediaMarkt.

Fotoactivatie en winacties voor consumenten

Tijdens dit evenement krijgen twee Hisense TV modellen extra aandacht, namelijk de huidige 55A90G en de nieuwe 55U7HQ. De actieve bezoekers worden tijdens de sportspel-activatie uitgedaagd om in 23 seconden zo vaak mogelijk in gat nummer 23 te schieten en maken daarbij kans op een écht Nederlands Elftalshirt. De dagwinnaar van de sportspel-activiteit kan zelfs de nieuwste Hisense televisie (model 55U7HQ) winnen.

De wat minder sportieve bezoekers kunnen met Rafael van der Vaart op de foto én een kaartje of voetbal laten signeren. Uit alle consumenten die de foto online plaatsen met de hashtags #ZegHi! #Hisense worden achteraf twee winnaars gekozen die een gesigneerde bal toegestuurd krijgen.

Programma

Het programma op zaterdag 5 november bij MediaMarkt Arenapark Amsterdam (Johan Cruijff Boulevard 123-125) begint om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Na de officiële start van de verkoop van Hisense televisies worden bezoekers uitgenodigd voor de sport-spel- en fotoactivatie.

Adres MediaMarkt Amsterdam Arena: Johan Cruijff Boulevard 123-125, 1101 DM Amsterdam Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht, voor een interview met de vertegenwoordigers van Hisense en/of MediaMarkt, of voor een rondleiding door de winkel door chief customer officer Edward van Lith, kunt u contact opnemen met: Edward Verheij, head of communication MediaMarkt BeNeLux, tel: +31 6 28 794 783, Mail: verheije@media-saturn.com / persNL@media-saturn.com Over MediaMarkt Mediamarkt is de grootste elektronicaketen van Europa en is sinds 1999 actief in Nederland met momenteel 49 winkels. In totaal is de winkelketen met zo’n 1000 winkels actief in 12 Europese landen. Bij MediaMarkt staat de consument centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 100 miljoen consumenten MediaMarkt: door een bezoek aan de winkels of online. Met de introductie van de omnichannel propositie wordt de consument nog beter bediend, omdat zelf kan worden bepaald hoe, waar en wanneer elektronica wordt gekozen, gekocht en verworven. Binnenkort breidt MediaMarkt deze keuze nog uit met een marketplace. Bij de Smartbar die zich in elke MediaMarkt vestiging bevindt, wordt de klant totaal ontzorgd met advies en extra services, zoals het aanbieden van een unieke TV kalibratie en het gebruiksklaar maken van laptops, tablets en smartphones. Daarnaast kan worden gekozen uit een ruim assortiment aan televisie- en telefoonabonnementen of uit diverse groene stroomaanbieders. Met BetterWay, ons nieuwe duurzaamheidslogo, helpen we consumenten bij hun duurzame productkeuze en het verduurzamen van hun eigen gedrag. De winkelketen werd in 1979 opgericht en is onderdeel van de MediaSaturn Retail Groep. Let’s Go! www.mediamarkt.nl

Meer binnen de rubriek Celebrity