Joost van Hest nieuwe CEO van Pandora Intelligence

06 MRT 2023 11:28 | Pandora Intelligence

Joost van Hest wordt de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Pandora Intelligence. Met ingang van 1 maart 2023 volgt hij Ard Jol op, die de afgelopen zes jaar CEO van het bedrijf was. Ard zal de rol van Chief Commercial Officer (CCO) aannemen.

Joost van Hest is een zeer ervaren manager en ondernemer met indrukwekkend trackrecord in internationale SaaS omgevingen, met name met een focus op Security. Zijn aanstelling valt samen met het voltooien van een financiering ronde waarmee internationaal zal worden geschaald en nieuwe sectoren worden ontsloten. Tegelijkertijd zal het team flink worden uitgebreid met nieuwe mensen. 

Van Hest zegt over zijn nieuwe functie: “Ik vind het geweldig de rol van CEO op me te mogen nemen. In de afgelopen jaren heb ik de ontwikkelingen van Pandora Intelligence op het gebied van voorspellende data-analyse op de voet gevolgd. Deze zijn ronduit uniek en revolutionair, dus toen Ard me vroeg of ik interesse had om hem op te volgen, hoefde ik niet lang na te denken. Hij heeft het bedrijf naar een volwassen status gebracht met een indrukwekkende portfolio en enorme potentie voor de nabije toekomst.” Jol voegt daaraan toe “De volgende fase vraagt om nieuwe kwaliteiten en ervaringen. Ik ben er trots op dat Joost mij opvolger is en ik kijk er naar uit met hem samen te werken en Pandora Intelligence verder te laten groeien.

Over PANDORA INTELLIGENCE

Pandora Intelligence ontwikkelt een software platform waarmee narratieven kunnen worden ontdekt in grote hoeveelheden data. Het model is in staat om data van verschillende bronnen samen te brengen, hierin patronen te herkennen, en daaruit voorspellende scenario’s te genereren. Het software platform is in gebruik bij verschillende publieke instanties in binnen- en buitenland en wordt nu ook beschikbaar gemaakt voor particuliere bedrijven. 

English text available as attachment

Meer binnen de rubriek Internationale business