Apollo Reizen introduceert Fabian Lindner als Head of Sales & Marketing

26 AUG 2024 08:30 | Apollo Reizen

De initiatieven van Apollo Reizen, waaronder verschillende nieuw gelanceerde sporthotels, nieuwe bestemmingen en een uitgebreid aanbod van reiservaringen, trekken veel belangstelling en resulteren in een exponentiële stijging van het aantal nieuwe boekingen. Tegelijkertijd investeert Apollo Reizen verder door Fabian Lindner aan te stellen als Head of Sales & Marketing.  

Fabian is sinds 19 augustus 2024 actief in zijn nieuwe functie binnen Apollo Reizen en zal zich richten op het verder ontwikkelen van het aanbod en de distributiekanalen binnen Nederland. 

- “Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van het team bij Apollo Reizen (onderdeel van DERTOUR Nordic), en kijk ernaar uit samen met het team en het bedrijf verder te ontwikkelen. Het portfolio van Apollo Reizen, met onder meer het Apollo Sports product en Apollo Mondo Hotels, biedt mooie kansen op de Nederlandse markt. Met veel enthousiasme ga ik aan de slag om onze bestemmingen en producten verder te ontwikkelen in lijn met de wensen van de klant op de Nederlandse markt,” zegt Fabian Lindner.  

Met een uitgebreide ervaring van 24 jaar, waarin hij diverse functies heeft bekleed in de reissector op het gebied van productontwikkeling & contracting, yield- en revenue management en business development bij verschillende organisaties, brengt Fabian waardevolle expertise met zich mee. 

- “Fabian brengt een schat aan ervaring mee en we zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in de verdere groei van Apollo Reizen in Nederland,” zegt Martin Strandberg, Chief Strategy Officer bij DER TOUR Nordic. 

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme