Apollo Reizen wordt officiële sponsor van de NN Marathon Rotterdam

08 MRT 2024 08:00 | Apollo Reizen

Apollo Reizen kondigt met trots haar samenwerking aan met de NN Marathon Rotterdam als officiële sponsor. Deze strategische alliantie belichaamt een opwindende stap voorwaarts voor beide partijen, waarbij Apollo Reizen haar betrokkenheid bij de sport vergroot en de NN Marathon Rotterdam een gewaardeerde nieuwe partner verwelkomt.

Voor de deelnemers van de NN Marathon Rotterdam is hardlopen niet slechts een sport, maar een manier van leven - een bron van ontspanning en persoonlijke uitdaging. Deze samenwerking benadrukt deze levensstijl door het aanbieden van sportieve vakanties, waarmee deelnemers zich kunnen voorbereiden op hun uitdagingen of juist kunnen herstellen na hun prestaties. 

"We zijn verheugd om Apollo Reizen te verwelkomen als onze nieuwe sponsor," aldus de organisatoren van de NN Marathon Rotterdam. "Hun toewijding aan het bevorderen van een gezonde levensstijl sluit naadloos aan bij de kernwaarden van ons evenement. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn ervan overtuigd dat onze deelnemers enthousiast zullen zijn over het aanbod van Apollo Reizen." 

Apollo Reizen, een vooraanstaande touroperator met een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen, kijkt met enthousiasme uit naar deze nieuwe samenwerking. "Het is een eer voor ons om sponsor te zijn van de NN Marathon Rotterdam," zegt Robbin de Waal, persvoorlichter bij Apollo Reizen. "We zijn ervan overtuigd dat zowel de deelnemers als de toeschouwers onder de indruk zullen zijn van ons aanbod aan actieve en sportieve vakanties."

De samenwerking tussen Apollo Reizen en de NN Marathon Rotterdam belooft een nieuwe dimensie toe te voegen aan het evenement, waarbij sport, avontuur en ontspanning samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. 

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme