Marcel Schenk, fotograaf Utrecht lanceert vernieuwde website

01 APR 2021 12:15 | Marcel Schenk

De zoektocht naar een goede portretfotograaf is in veel gevallen een moeilijke weg tot je op de vernieuwde website van Marcel Schenk, fotograaf Utrecht terecht komt. De overzichtelijke indeling, gebruiksvriendelijke interface, maar vooral de getoonde kwaliteit maken direct duidelijk dat deze fotograaf uit Utrecht een fotograaf is die zijn vak verstaat en jouw beste kwaliteiten naar boven weet te halen zodat je puur en authentiek op de foto staat. Een betere profilering op social media, met welk doel dan ook, is er niet.

Wie is Marcel Schenk?

Marcel Schenk heeft zijn opleiding gevolgd bij onder ander de New Yorkse fotograaf Peter Hurely en zich bij de Londense fotograaf Ivan Weiss verder bekwaamd in specifiek portretten. Wanneer je een headshot of portret door deze fotograaf uit Utrecht, Marcel Schenk, laat fotograferen wordt je geportretteerd door een lid van de wereldomvattende selecte fotografengroep genaamd Peter Hurley's headshotcrew. Marcel Schenk besteedt alle aandacht en tijd aan de opname want het gaat erom dat jij en het verhaal dat je op internet wilt vertellen professioneel vastgelegd worden.

Unieke werkwijze

Cameravrees hoef je bij Marcel Schenk, fotograaf Utrecht niet te hebben. De uitleg en professionele werkwijze tijdens de fotoshoot hebben een informele sfeer tot gevolg waarin het makkelijk is jezelf te ontspannen. De coaching die hij geeft tijdens de fotosessie zorgt ervoor dat je wat meer zelfverzekerd wordt wat duidelijk te zien is op de uiteindelijke foto. De fotograaf uit Utrecht gaat net zolang door met het fotograferen tot het beoogde resultaat behaald is. Met deze tips in het achterhoofd zul je nooit meer onzeker op een foto staan. Je merkt dan ook dat fotogeniek zijn iets is wat je kunt leren.

De vernieuwde website

Op de vernieuwde website vind je tips en tricks die je helpen bij de voorbereiding van je portret- of profielfoto. De meest gestelde vragen worden daar beantwoord zoals vragen over tijdsduur, werkwijze en nabewerking. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, bel dan even.

In fotostudio Creative Space van Marcel Schenk, fotograaf Utrecht heb je de mogelijkheid kleding te wisselen of als extra make-up te boeken voor mannen en vrouwen. Dat is wel erg prettig. Een make-up die je persoonlijkheid net dat beetje extra ondersteunt vergroot het zelfvertrouwen wat zichtbaar wordt op het portret waardoor je persoonlijke branding verbeterd.

Een authentieke eerste indruk

Een goed portret of goede headshot moet volgens Marcel Schenk, fotograaf Utrecht voldoen aan een aantal basiseisen: je moet een sterke indruk maken, zelfvertrouwen uitstralen, geloofwaardig lijken en vooral jezelf zijn. Wil je een zakelijke profiel- of portretfoto dan is het belangrijk expertise en kwaliteit te tonen zodat je erkend wordt als professional. Internet geeft je maar een kans, een foto om jezelf te vertegenwoordigen. Hoe kun je dat beter doen dan met de fotograaf die het beste uit je naar boven haalt, daar alle tijd voor neemt en ook nog eens samen met jou de mooiste foto's uitzoekt. Foto's waar je nog jaren plezier van hebt. Marcel Schenk, fotograaf Utrecht, werkt volgens zijn motto: ik maak moderne en authentieke foto’s waarmee je een krachtige eerste indruk maakt en toch erg benaderbaar blijft.

 

Dit is een origineel bericht van Marcel Schenk

Meer binnen deze rubriek