ING directeur Pim Kuit is toegetreden tot directie Dé Beheermakelaar

16 JAN 2018 13:57 | Dé Beheermakelaar

Voormalig ING directeur Pim Kuit is per januari toegetreden tot de directie van Dé Beheermakelaar. Kuit heeft in zijn carrière verschillende directie functies bekleed. Zijn laatste functie was directeur verkoop en beheer van het hypotheekbedrijf van ING.

Samen met oprichter Guido van Maaren gaat Kuit het ondernemers avontuur aan om verder inhoud te geven aan de landelijke groei en ambities van Dé Beheermakelaar.

Dé Beheermakelaar bouwt met de komst van Kuit in een rap tempo door aan een geheel nieuw bedieningsconcept op het gebied van het vinden en plannen van de juiste leefomgeving en financiële toekomst van de klant. Het ontsluiten van de juiste klantdata speelt hierin een cruciale rol aldus Kuit.

Dé Beheermakelaar wil de klant op zijn reis van (financiële) oriëntatie tot aan wonen en zijn woongenot zoveel mogelijk ontzorgen. Dit doet zij samen met een professioneel netwerk van makelaars, hypotheekadviseurs en ketenpartners. 

Vanwege de groei van de organisatie naar inmiddels 10 vestigingen in Nederland is de komst van Kuit geen toeval. Kuit zal zich dan ook gaan richten op verkoop, verhuur, verzekeringen en hypotheken. Van Maaren op Beheer, Buitenlands Vastgoed en Investeringsprojecten. 

Onder het credo ‘vastgoed zonder zorgen’ gaat deze complementaire directie samen verder, met stip op de horizon!

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen