School of Human Energy start met Quantum leiderschap - en energiemanagement opleidingen

22 JUL 2024 09:12 | School of Human Energy

Zwartebroek - The School of Human Energy start vanaf 1 september 2024 met 4 opleidingen en diverse verdiepings programma’s om leiders te leren hun energie te managen voor het leveren van topprestaties. Zonder stress of burn-out.

Quantum-leiderschap & energiemanagement

Het is een recent en nieuw fenomeen: relatief jonge leiders die uitvallen met een burn-out of die met extreme stress kampen. Ze hebben moeite om werkdruk en maatschappelijke ‘dwang’ in goede banen te leiden. The School of Human Energy, opgericht door Helena van Ruyven en Robin Groeneveld, constateert dat de missing link om excellent te kunnen presteren, quantum-leiderschap en goed energiemanagement is. Mensen die in staat zijn om onder álle omstandigheden voldoende energie te behouden, zijn minder vatbaar voor stress en burn-out en leveren makkelijker top prestaties.

Quantum-leiderschap is gebaseerd op de gelijknamige wetenschap die het leven niet als een aaneenschakeling van afzonderlijke objecten en gebeurtenissen ziet, maar als een geweven web van relaties dat een verenigd geheel vormt. Quantum wetenschappers als Max Planck en Albert Einstein hebben het bewijs geleverd dat alle objecten, individuen en groepen een vorm van vibrerende energie zijn, dat al deze energieën met elkaar verbonden zijn en een stromend energieveld vormen. In dit veld vormt elk individu en elke groep die bij elkaar komt een eigen energieveld. Leiders die het energie(veld) van zichzelf, andere mensen en systemen kunnen aanvoelen en managen, hebben meer impact in hun organisatie, maar ook meer impact in de samenleving en op de planeet.

Energiemanagement is de vaardigheid, de kennis en het bewustzijn om je fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie onder alle omstandigheden te kunnen managen.

The School of Human Energy biedt de volgende vier basisopleidingen van 3 dagen:

1. Energiemanagement 2. Gronden & Staan voor wie je bent 3. Rust & Energiebalans 4. Quantum Leiderschap.

Wie zijn wij?

Helena van Ruyven, MsC – Professioneel energycoach, Reiki-practitioner en Energy & Space Clearing practitioner volgens de Eric Dowsett-methode – www.ericdowsett.comwww.debroninjezelf.nl

Robin Groeneveld, PhD – Internationaal facilitator van cultuurtransformaties en quantum-leiderschap (sessies en cursussen) bij Helder Inzicht – www.helderinzicht.net en bij Aberkyn – www.aberkyn.com

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode