Het grootste assortiment aan ophangsystemen bij LCDwandbeugels.nl

11 APR 2022 16:41 | LCD Wandbeugels

Al enkele tientallen jaren worden de beeldbuis tv's niet meer verkocht. En de kans dat je er zelf nog een in de huiskamer hebt staan, is ook steeds kleiner. Het voordeel van de hedendaagse flatscreen tv's is dat ze niet alleen een betere beeldkwaliteit leveren. Ze nemen ook nog eens minder ruimte in. En dat geeft weer een hele andere kijk op de inrichting van je woonkamer. Want met een platte beeldbuis kun je de tv niet alleen op een tv kastje zetten maar ook aan een tv beugel aan de muur hangen.

Een opgeruimde oplossing voor in huis

De tijd dat je gebonden was aan een vaste plek voor het plaatsen van je tv is definitief voorbij. LCDwandbeugels.nl heeft een ruim assortiment tv beugels die niet alleen aan de wand gemonteerd kunnen worden maar ook aan het plafond. Hierdoor profiteer je van een flexibele oplossing op meerdere vlakken. Ten eerste kun je met een tv beugel aan de muur je inrichting een strakke en moderne uitstraling geven. Ten tweede kun je met een tv beugel ruimte besparen. Je hoeft immers geen apart tv meubel in je kamer te zetten. De ruimte langs de muur en daarmee het vloeroppervlak kun je leeglaten waardoor de kamer minder vol is en groter lijkt.

Voldoende zicht voor iedereen in de kamer

De tv beugel bevestig je strak tegen de muur als deze centraal in de kamer hangt, of je plaatst het zo dat iedereen in de zitkamer goed beeld heeft onder het kijken. Maar het voordeel van een tv beugel is ook dat je kunt kiezen voor modellen die je kunt uittrekken, kantelen en roteren. Overdag, als de tv uitstaat, heb je hierdoor een opgeruimde aanblik met de tv tegen de muur. Maar als de tv aanstaat dan kun je de tv met de tv beugel precies in de positie plaatsen die je wenst. Dat is niet alleen prettig voor iedereen die wil meekijken. Het kan ook heel gemakkelijk zijn als de lichtinval niet goed is. Je stelt de tv beugel net zolang bij totdat het beeld duidelijk is. Natuurlijk let je er bij de aanschaf wel op dat de tv beugel het gewicht van je tv kan dragen. Maar dat is over het algemeen geen probleem. De draagkracht is afgestemd op de standaardmaten en gewichten van de tv's.

Een flexibele oplossing voor iedere woonruimte

Tv beugels zijn niet alleen handig en mooi in de woonkamer. Je kunt deze onder andere ook heel goed op een slaapkamer ophangen. Heb je geen ruimte aan de muur omdat je een grote kledingkast hebt staan? Kies dan voor een plafondbeugel. Deze is bijvoorbeeld inklapbaar, zodat je overdag niet tegen het beeldscherm aan hoeft te lopen. De stabiele constructie is ook heel geschikt om bijvoorbeeld aan een schuin plafond op een zolderkamer te monteren. Deze handige tv beugels kunnen bovendien roteren, zwenken en zijn in hoogte verstelbaar; Dat geeft je veel vrijheid in het bepalen van de plek waar je de tv in de ruimte ophangt.

Als je daarnaast ook nog voor een kleur kiest die in jouw interieur past zoals wit of zwart, wordt de tv beugel een decoratief onderdeel van je inrichting.

 

Dit is een origineel bericht van LCD Wandbeugels

Meer binnen deze rubriek