Tenderbureau Tender Valley heeft meerderheidsbelang in communicatiebureau Qiem

05 SEP 2023 09:00 | Tender Valley

Tenderbureau Tender Valley heeft per 31 augustus 2023 een meerderheidsbelang in communicatiebureau Qiem. Met de overname onderstreept Tender Valley de ambitie om nét iets meer te zijn dan een ‘klassiek’ aanbestedingsbureau.

Qiem, al 25 jaar een rasecht Rotterdams communicatiebureau.

Qiem is een fullservice communicatiebureau, in 1998 opgericht door Bertus Trim. In 2008 voegt Albertino Silva zich bij Qiem bij de missie om merken een daadkrachtige stem te geven. Bij het omarmen, versterken en verleggen van identiteit. Met de schouders eronder. Eerlijk, nuchter en met lef. Kortom: geen woorden, maar daden.”

“Er verandert niets voor Qiem’s klanten”

Voor klanten van Qiem verandert er niets. “Als je 25 jaar vakwerk qua grafische vormgeving, websites en drukwerk levert, doe je iets goed. Qiem biedt ons aanknopingspunten die helpen onze ambitie en visie te ontkiemen”, legt Marco Kooman, mede-eigenaar van Tender Valley uit.

“Het is ‘en, en’, niet ‘of, of’. Qiem heeft waardevolle kennis en kunde die ons versterkt en vice versa. We kunnen de klanten van Tender Valley écht meerwaarde bieden.”, vult Karel Koppens, de andere oprichter van Tender Valley, aan.

Ook qua aansturing verandert er weinig.  Albertino Silva neemt de dagelijkse leiding op zich en Bertus Trim zal waar nodig als klankbord fungeren. “Bertus is een rasechte Rotterdammer, kent de stad en de stad hem.”

Rotterdamse DNA

Qiem en Tender Valley ademen ‘Rotterdam’ en kennen elkaar sinds 2019. 4 jaar later is de onderlinge relatie, het fundament voor het meerderheidsbelang, nog steeds ijzersterk. Een band die vanaf 1 september beklonken is. “De welbekende kers op de taart.”

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen