Steigerhouten meubelen op maat

21 MRT 2019 17:00 | Dijkhuis steigerhouten meubels

Wordt het volgens u tijd voor nieuw meubilair? Als u op zoek bent naar meubelen met een tijdloos karakter en een robuuste of stoere uitstraling, heeft u online veel keuze. U kunt denken aan strak vormgegeven tafels, kasten, sofa's en fauteuils van hoogwaardig hardhout, eiken of behandeld grenen. Wat bekleding van zitmeubels betreft, kunt u kiezen voor leer of stevig textiel in tijdloze en klassieke kleuren. Als u vindt dat uw nieuwe meubilair ook duurzaam moet zijn en u een voorkeur heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, denk dan eens aan steigerhouten meubelen. Meubels-van-steigerhout.nl heeft voor u een zeer interessant en smaakvol assortiment en fabriceren alles op precies maat.

De voordelen van steigerhouten meubelen

Steigerhout heeft al een heel leven achter zich en dat mag u er ook beslist aan zien. Het robuuste en doorleefde karakter van kwalitatief zeer goed steigerhout bepaalt in belangrijke mate de charme van meubilair met steigerhout als basismateriaal. U kunt uw meubilair uiteraard in uw woonkamer of slaapkamer plaatsen, maar steigerhout is ook bijzonder geschikt voor tuin- of terrasmeubilair. Doordat steigerhout vele jaren buiten gebruikt is, heeft het een natuurlijke impregnering gekregen waardoor het bestand is tegen direct zonlicht, vocht en wisselende weersomstandigheden. Daardoor vormt het een bijzonder goed én duurzaam alternatief voor tropisch hardhout, het meest voorkomende hout dat bij tuinmeubilair gebruikt wordt. Ook al hebben uw steigerhouten meubelen moderne en hagelnieuwe bekleding, het karakter van het hout geeft uw sofa's en fauteuils toch een bijzonder aantrekkelijk vintage uiterlijk.

Aanvulling assortiment Meubels van Steigerhout

Meubels van Steigerhout is onderdeel van Dijkhuis Meubelen. Wij hebben vele jaren ervaring met het maken van meubilair, volgens standaarduitvoeringen maar ook geheel conform de specificaties van onze afnemers. Naast vakmanschap in meubelmaken zijn we ook zeer sterk in het ontwerpen van tijdloze, trendy en stoere steigerhouten meubelen die in veel particuliere of zakelijke omgevingen passend zijn. Kijk in ons assortiment naar onze robuuste en charmante bedden, onze stevige eettafels en ons comfortabele tuinmeubilair. Naast steigerhout gebruiken we ook andere houtsoorten, zoals het hoogwaardige hout van de Douglas spar. Denk voor uw tuin ook eens aan steigerhouten ligbanken en combineert u ze met onze steigerhouten hoekbanken en tuinkeukens. Mag uw badkamer een vintage look krijgen? Badkamermeubilair van steigerhout kan verrassend charmant zijn en is beslist bestand tegen een vochtige omgeving. Heeft u wensen en weet u de afmetingen van uw ruimtes, terras of tuin? Neemt u contact met ons op om samen een aanbod op maat samen te stellen.

Meer binnen deze rubriek