Amsterdamse startup Airback introduceert 1e rugzak ter wereld met compressietechnologie

27 OKT 2023 09:05 | Airback

Amsterdam, 27 oktober 2023 - De Amsterdamse startup Airback heeft recent haar innovatieve rugzak geïntroduceerd, uitgerust met unieke, gepatenteerde compressietechnologie. Deze multifunctionele rugzak maakt het mogelijk om tot 50% meer bagage mee te nemen. De rugzak is momenteel beschikbaar op Kickstarter.

In een tijd waarin efficiëntie en mobiliteit essentieel zijn, biedt Airback een antwoord voor de moderne reiziger. Met de lancering van dit product, plaatst Nederland zich op de kaart met een innovatie die de reisindustrie kan transformeren.

"Ik kwam tot het inzicht dat er geen perfecte rugzak bestond tijdens mijn eigen reiservaringen. Dit motiveerde me om een oplossing te ontwikkelen," legt oprichter Maarten Roodenburg uit. "In onze mobiele wereld is een betrouwbare reisgenoot onmisbaar."

De lancering van Airback op Kickstarter bleek direct een succes te zijn, waarbij het financieringsdoel binnen enkele minuten werd bereikt en de campagne binnen 24 uur al meer dan €150.000 had verzameld. “Dit duidt op een veelbelovende toekomst voor ons product", vertelt Roodenburg.

Wat onderscheidt Airback? "Het is niet gewoon een rugzak," legt Roodenburg uit. "Het vertegenwoordigt de toekomst van reisbagage. We hebben een rugzak gecreëerd die elk aspect van de reiservaring in overweging neemt, gericht op het zo moeiteloos mogelijk maken van reizen." De rugzak beschikt over diverse innovatieve eigenschappen, waaronder een ingebouwd weeg handvat, TSA-slot en USB-C oplaadpoort, om reizigers een stress vrije ervaring te bieden.

Het ontwerp van Airback houdt rekening met duurzaamheid en stijl, en is geschikt voor diverse reisscenario's, van zakenreizen tot avontuurlijke expedities of spontane uitjes.

Samen met zijn team zet Roodenburg zich in voor het wereldwijd uitrollen van Airback. Met de steun van mensen uit meer dan 40 landen, focust het team zich nu op het verder uitbouwen van hun Kickstarter-succes. "Ons volgende doel is het wereldwijd positioneren van Airback en het blijven innoveren binnen de reisproductenmarkt," zegt het team vol ambitie.

Hier is een link naar de Kickstarter-campagne van Airback te vinden.

https://www.kickstarter.com/projects/airback/airback-the-backpack-with-built-in-compression-tech?ref=checkout_rewards_pag

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Airback

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode