Flitsmeister verbetert design en komt met navigatie (BETA)

26 JAN 2018 16:21 | Flitsmeister

In de nieuwste versie van Flitsmeister zijn grote design verbeteringen doorgevoerd en is de meest gevraagde feature navigatie met gesproken instructies (BETA) toegevoegd.

Design verbeteringen

Het oude design van de waarschuwingen op de kaart heeft ervoor gezorgd dat veel ruimte verloren is gegaan. Flitsmeister geeft hier een andere invulling aan door middel van een nieuw design. De schermen van de waarschuwingen zijn volledig naar boven geplaatst. Er wordt meer ruimte gecreëerd op de kaart, waardoor de gebruiker hier altijd goed zicht op heeft. Ook zijn de snelheidsindicatoren en reistijden aangepast op een manier die minder ruimte inneemt. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de gebruiker alle verkeersinformatie in één oogopslag kan zien.

Navigatie met gesproken instructies (BETA)

Navigatie in Flitsmeister is de meest gevraagde feature ooit. Inmiddels is het mogelijk om naar jouw eindbestemming te navigeren. De instructies worden op minimale wijze in beeld gebracht met gesproken berichten en minimale afleiding. Op het moment dat de gebruiker de instructie daadwerkelijk uitvoert, wordt deze vergroot en ondersteund met spraak.

De functie is als BETA-feature aan de app toegevoegd, omdat Flitsmeister mogelijkheden ziet om te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat de juiste dingen verbeterd worden, is feedback van gebruikers cruciaal. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan verbeteringen in de app.

Aankomsttijd en locatie delen

Het delen van je aankomsttijd en locatie is al mogelijk sinds de vorige update. Door de feedback van gebruikers, is deze functie in Flitsmeister 7.0 verbeterd. Wanneer een gebruiker zijn aankomsttijd en locatie deelt, ziet de ontvanger nu ook de huidige snelheid. Op deze manier kan de ontvanger makkelijk achterhalen of iemand in de file staat of alweer aan het rijden is.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Noot voor de redactie

Over Flitsmeister B.V.

Sinds de oprichting in 2012 is Flitsmeister, met 1,2 miljoen gebruikers, uitgegroeid tot de grootste verkeersapplicatie van de Benelux. Dankzij onder andere Floating Car Data is het bedrijf in staat om verkeersstromen in heel Nederland in kaart te brengen. Het streven naar continue verbetering en innovatie leidt tot een hechte community van gebruikers die elkaar via de apps voor iOS en Android voorzien van actuele en nauwkeurige verkeersinformatie.

Meer binnen deze rubriek