Nederlandse fotograaf winnaar internationale trouwfotografiewedstrijd

14 MRT 2024 13:38 | Weddingpics

Met 47 award winnende foto's is Oliver Verheij van Weddingpics (Ulft) de nummer 1 award winnende trouwfotograaf geworden bij de internationale trouwfotografiewedstijd Wedwar Awards.

Trouwfotograaf Oliver hoorde vrijdag dat hij in de laatste ronde 5 awards had gewonnen, maar moest tot maandag wachten op de jaaruitslag: "Tot op het laatst was het spannend of ik ook echt over all de meeste awards gewonnen had en daarmee de nummer 1 zou zijn. Ik ben door het dak gegaan toen het verlossende bericht kwam!"

Wedwar Awards beloont trouwfotografen van over de hele wereld met awards voor hun beste trouwfoto's. Van Brazilië tot India, van de VS tot Spanje, de meest talentvolle trouwfotografen hopen er op waardering voor hun beste werk. Elke maand leveren ze hun beste werk in. Een jury beloont de beste foto’s met een award. Na een jaar wordt een top tien vastgesteld van de best beoordeelde fotografen. En nu is het dus Oliver die er met de eerste positie vandoor gaat.

Fotografie is altijd al een grote passie van Oliver geweest, hij is er al van jongs af aan mee bezig. Na een opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn heeft Oliver zich gespecialiseerd in trouwfotografie. Sinds 2019 jaar is hij als full time trouwfotograaf gevestigd in het klooster in Ulft. Op deze plek is Weddingpics uitgegroeid tot een bedrijf met internationale bekendheid. Naast fotografie met meerdere fotografen, biedt Weddingpics ook het maken van droneshots en video aan.

Veel prachtige bruiloften later is Oliver een professioneel en ervaren trouwfotograaf. Dichtbij, puur, persoonlijk, documentair en storytelling zijn de trefwoorden waarmee je zijn bruidsreportages het beste kunt omschrijven. Hij is ambitieus, gedreven en een tikkeltje perfectionistisch. En die combinatie levert nu dus internationaal een eerste plek op.

Meer binnen de rubriek Entertainment