CourtesyMasters, global hospitality headhunters uit Den Haag bestaat 25 jaar

11 OKT 2024 12:30 | CourtesyMasters

Den Haag, 11 oktober 2024 - Als Managing Partner van CourtesyMasters, global hospitality headhunters since 1999, vervult het mijn hart met dankbaarheid om aan te kondigen dat wij 12 oktober 2024 ons 25-jarig jubileum vieren. In een kwart eeuw zijn we uitgegroeid tot een internationale speler in Hospitality Executive Search en Hospitality Management Recruitment. We zijn, samen met ons team, gewaardeerde relaties, toegewijde kandidaten en betrokken leveranciers geëvolueerd tot iets wat ik me nooit had kunnen voorstellen.

CourtesyMasters, een toonaangevende speler op het gebied van wereldwijde werving en selectie in de hospitality sector, viert op 12 oktober met trots haar 25-jarig bestaan. Opgericht in 1999 en sinds 2007 geleid door een vrouw, heeft CourtesyMasters zich al een kwart eeuw ingezet om toptalent te verbinden met prestigieuze horecabedrijven wereldwijd. Het bureau staat bekend om haar focus op privacy, inclusiviteit en de menselijke factor binnen gastvrijheid.

Wat begon in Rotterdam, is uitgegroeid tot een internationale, solide speler op het gebied van executive search en management recruitment in de hospitality branche. CourtesyMasters zet de standaard voor excellence, integriteit en persoonlijke service, met een sterke nadruk op diversiteit en zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.

“Sinds ik in 2007 eigenaar werd van CourtesyMasters, is het mijn missie geweest om inclusiviteit en privacy centraal te stellen in het wervingsproces binnen de hospitality,” vertelt Larissa Zwart, eigenaar en managing partner. “We hebben een bedrijf opgebouwd dat niet alleen talent koppelt aan kansen, maar ook persoonlijke en professionele groei stimuleert. De menselijke factor, die gastvrijheid zo speciaal maakt, staat daarbij altijd voorop.”

Zwart benadrukt ook het belang van het doorbreken van barrières: “Wij zijn vastbesloten om kansen te creëren voor ieder talent. Onze focus op de menselijke factor, samen met onze toewijding aan privacy en groei, stelt ons in staat om de toekomst van hospitality recruitment rijkelijk vorm te geven.”

De bijdrage van CourtesyMasters aan de branche wordt door leiders uit de sector geprezen. “Het vermogen van het team van Larissa om kandidaten te vinden die niet alleen voldoen aan onze eisen, maar ook onze cultuur versterken, is ongeëvenaard,” aldus een klant. De human factor staat weliswaar niet op de balans, slechts als kostenpost op de resultatenrekening, maar vormt wat ons betreft dé doorslaggevende rol voor dagelijks succes en een duurzame toegevoegde waarde binnen praktisch elk bedrijf, met name binnen de gastvrijheid industrie.

Over CourtesyMasters: opgericht in 1999 en in de jaren gegroeid tot een vooraanstaand wervingsbureau, gespecialiseerd in het vinden van (aanstaand) leidinggevenden voor hotels, resorts en restaurants wereldwijd. De mens achter de opdrachtgever, achter de kandidaat, achter de collega en achter de leverancier staat centraal. Altijd.

Larissa Zwart

11 oktober 2024

Fotobijschrift: Larissa Zwart - eigenaar en managing partner Courtesy Masters

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen