Start24 introduceert eigen producten en diensten voor ondernemers

26 SEP 2024 07:40 | Traffic Family

[Amsterdam, 20 september 2024] – Start24, een platform dat sinds 2020 duizenden ondernemers heeft ondersteund via gratis handleidingen en reviews, breidt haar aanbod uit met nieuwe, eigen producten en diensten. Naast de vertrouwde gratis content lanceert Start24 nu een uitgebreide WordPress-cursus, op maat gemaakte WordPress-templates en professionele SEO-consulting en WordPress-ontwikkeling.

Deze strategische uitbreiding maakt het platform een one-stop-shop voor zowel startende als ervaren ondernemers die hun online aanwezigheid willen versterken.

Aldus Joost Boer, oprichter van Start24:

“Een van de originele doelstellingen van Start24 was ervoor zorgen dat ondernemers niet in dezelfde valkuilen als wij zouden stappen als het gaat om het runnen van het digitale aspect van hun business. Of we het hier nou hebben over het kiezen de verkeerde webhosting, of een site bouwen via een ongeschikt platform: dit soort keuzes kunnen ondernemers uiteindelijk ontzettend veel tijd en mogelijk duizenden euro’s kosten. Voor ons gevoel zijn we behoorlijk ver gekomen met deze doelstelling. Zo hebben we bijvoorbeeld meer dan 40 hosting providers persoonlijk getest, meer dan welke andere Nederlandse website dan ook.

Maar, uiteindelijk ging het kriebelen om een stapje verder te gaan. Om in plaats van meningen te delen over andermans diensten en uit te leggen hoe je deze gebruikt, ook zelf in de arena te stappen. Hiermee kunnen we uiteindelijk veel meer waarde bieden voor onze bezoekers. Sommige mensen zullen er bijvoorbeeld achterkomen bij het maken van een eigen website aan de hand van onze handleidingen, dat ze dit toch liever uit besteden. Dat kan dan direct bij ons. Of ze willen site zelf bouwen en beheren, maar doen dit liever vanuit een template die bewezen eSectief is. Die kunnen ze dan direct bij ons aanschaSen.”

Meer informatie: Start24.nl

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media