Comeback Rachid Larouz met theater tour 'De Doorstart van Rachid’

30 SEP 2024 09:34 | Het Agentschap

Amsterdam, 30 september 2024, Na een lange periode van afwezigheid maakt Rachid Larouz zijn comeback in het theater. Bekend bij het grote publiek als de slagerszoon uit het populaire televisieprogramma 'Raymann is Laat'. Onder regie van Justus van Oel brengt Larouz een persoonlijk verhaal naar het podium, genaamd 'De Doorstart van Rachid'. Hij heeft een indrukwekkende reis doorgemaakt: van zwaar verslaafd tot een hernieuwde start vanaf een absoluut dieptepunt. In deze cabaretavond vol humor en eerlijkheid vertelt hij zijn verhaal over geen geld meer hebben, de relatie met zijn zoon herstellen, en het weer goed proberen te maken met zijn familie en vrienden. Hij deelt komische anekdotes over kamelen, maffe taxiklanten, nuchter Kerst vieren, en samenwonen met drie mannen in een Bijlmerflat. Het is een springlevend verslag over opstaan en weer doorgaan, dat zowel hilarisch als hartverwarmend is.

'De Doorstart van Rachid' belicht ook de uitdagingen van het opnieuw beginnen en het wennen aan een nieuw leven na een moeilijke periode. Larouz vertelt openhartig over het overwinnen van bureaucratische obstakels en het vinden van zijn weg in een nieuwe omgeving, inclusief het herontdekken van zijn roots tijdens een reis naar Marokko met zijn zoon.

Deze nieuwe voorstelling biedt de kans om een andere kant van Rachid Larouz te zien. 

Met een mix van humor en diepgaande momenten van zelfreflectie en verzoening, neemt hij het publiek mee op een reis die zowel vermakelijk als inspirerend is.

'De Doorstart van Rachid' start in het weekend van 7 en 8 november 2024 op Curacao. Vervolgens tourt hij vanaf januari 2025 langs verschillende theaters in Nederland. Check www.rachidlarouz.nl voor de speellijst.

Meer binnen de rubriek Entertainment