Resto VanHarte opent eerste JongerenResto bij Grenswerk in Venlo

28 MRT 2024 11:45 | Stichting VanHarte | Resto VanHarte

Buurtrestaurant Resto VanHarte opent zijn allereerste JongerenResto bij Grenswerk in Venlo. Op 8 april gaan de deuren hier open voor een unieke ervaring, speciaal voor jongeren tussen 16 en 30 jaar oud. Zij zijn van harte welkom om deel te nemen aan een gezellig diner met een open podium voor muziek, dans en andere kunstvormen. Grenswerk is een  poppodium met daarbij een eetcafé met veel mogelijkheden voor kunst en cultuur, midden in de binnenstad. Om jongeren kennis te laten maken met het concept is de toegang de eerste twee keer gratis. Daarna is de eigen bijdrage slechts 8 euro

Het JongerenResto is een samenwerking tussen Resto VanHarte, We are Today en Grenswerk. Het is een platform voor jongeren, door jongeren. Een leuke manier om leeftijdsgenoten te ontmoeten. Vrijwilligers uit de buurt serveren een lekkere, gezonde en verse maaltijd. Opties als vega(n) en halal zijn mogelijk. Bovendien staat er water op tafel: gratis en gezond.

Iedereen is van harte welkom

Marga Marissen, Restomanager Venlo, deelt haar enthousiasme: "We zien een groeiende behoefte onder jongeren aan ontmoetingsplekken in de stad. Samen eten creëert een gezellige sfeer. We kijken er enorm naar uit om deze avonden te organiseren. Of je nu komt om nieuwe mensen te ontmoeten, met vrienden te genieten van een gezellige avond, of simpelweg wilt genieten van lekker eten en entertainment. Iedereen is van harte welkom.

Het diner begint om 18.00 uur. De deuren openen om 17.30 uur. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl/venlo-jongerenresto Voor iedereen die erbij wil zijn: reserveer snel, er is beperkt plek.

 

Meer binnen de rubriek Voeding, drank en horeca