Wereldster Badshah treedt op tijdens Mirchi Festival 2024 in Zuiderpark Den Haag

29 JUL 2024 09:07 | MirchiFest

Mirchi Festival 2024: Het Grootste 18+ Desi (Bollywood) Festival van Europa keert terug naar Zuiderpark, Den Haag

Den Haag, 29 juli 2024 - Het Zuiderpark in Den Haag staat op zondag 11 augustus 2024 in het teken van het Mirchi Festival. Het Mirchi Festival is Europa's grootste 18+ Desi (Bollywood) festival en belooft ook dit jaar weer een onvergetelijke muzikale ervaring te worden met optredens van nationale en internationale artiesten.

De grote headliner van dit jaar is de wereldberoemde Indiaase artiest Badshah. Met zijn energieke optredens en hits weet Badshah het publiek zeker weten mee te slepen. Naast Badshah treden er diverse andere internationale artiesten op, waardoor het festival een gevarieerd programma biedt met verschillende muziekgenres.

Bezoekers kunnen genieten van optredens van 14.00 uur tot 23.00 uur. Naast de optredens is er ook volop lekker eten en drinken, met onder andere traditionele Indiase gerechten.

"Dit jaar belooft Mirchi Festival groter en spectaculairder te worden dan ooit," aldus organisator Kevin Eric. "Met Badshah als headliner en artiesten uit de hele wereld wordt het echt een feest om nooit te vergeten. We kijken ernaar uit om alle muziekfans te mogen verwelkomen!"

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels gestart. De organisatie raadt liefhebbers aan om niet te lang te wachten met het kopen van tickets, omdat een uitverkocht festival wordt verwacht. Kijk op www.mirchifest.com voor meer informatie en tickets.

Meer binnen de rubriek Entertainment