Karen Willemsen lid raad van toezicht Hartwig Medical Foundation

03 OKT 2024 15:43 | Hartwig Medical Foundation

Karen Willemsen is op 12 september benoemd tot lid van de raad van toezicht van Hartwig Medical Foundation (Hartwig). Karen brengt veelzijdige bestuurlijke ervaring in, onder andere opgedaan in internationale zorgsystemen bij Achmea en in de techniek en innovatie in haar huidige functie als director bij Van Oord Dredging &Infra.

Karen: “Ik zie uit naar mijn werk in de raad van toezicht van Hartwig. Ik wil een maatschappelijke bijdrage leveren aan de zorg. Bovendien maakt Hartwig het mogelijk om beslissingen te nemen gebaseerd op data. Dat past goed bij mij. Ten slotte denk ik dat de afwisseling van het werken in twee verschillende sectoren mij scherper maakt op beide vlakken.”

Hartwig Medical Foundation is een stichting zonder winstoogmerk. De stichting heeft als doel om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren. Zij doet dit door het bevorderen van onderzoek naar kanker en het uitvoeren van complete DNA-analyses om patiënten met kanker de behandeling te geven die het beste bij hun past. 

De leden van de raad van toezicht zijn verheugd over de komst van Karen. Constantijn van Oranje, voorzitter van de raad: “We zien uit naar de samenwerking met Karen. Gelet op haar veelzijdige achtergrond en ervaring met datagedreven zorg".

Meer binnen de rubriek Zorg