Vakkappers opent showroom aan de Oude Veiling in Zwaag

04 JUN 2024 13:33 | Vakkappers

Van het volledige assortiment van de prestigieuze salonmeubelmerken Salon Ambience, Luca Rossini en Mirplay tot een A tot Z interieuradvies inclusief 3D-ontwerp: de nieuwe Vakkappers-showroom is het juiste adres voor álles rondom de inrichting van een kapsalon of barbershop. Vakkappers opent 1 juni een pand met een royale showroom, gevestigd aan de Oude Veiling 16 in Zwaag.

Meer dan 150 kappersstoelen, wasunits en kaptafels

Waar voorheen een selectie van de salonmeubels te bewonderen was, biedt de verhuizing naar het nieuwe pand Vakkappers de kans om de complete collectie van Salon Ambience, Luca Rossini en Mirplay te tentoonstellen. Van deze respectievelijk Italiaanse en Spaanse merken vind men in de nieuwe showroom meer dan 150 kappersstoelen, wasunits, kaptafels, receptiemeubels en ander salonmeubilair. Laurence Huiberts, mede-eigenaar van Vakkappers: “We halen Spanje en Italië naar Nederland en bieden als enige winkel in Nederland de volledige collecties van Salon Ambience, Luca Rossini en Mirplay aan. Er is voor ieder budget wat wils. Bij Vakkappers streven we ernaar om elke kapsalon en barbershop te transformeren tot een unieke en stijlvolle ruimte die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten. Met onze innovatieve 3D ontwerpservice en VR-technologie bieden we een ongeëvenaarde ervaring waarmee onze klanten hun droominrichting tot leven kunnen zien komen."

 

Innovatieve services van 3D-ontwerp tot VR-ervaring

Ondernemers die hulp nodig hebben bij het inrichten van hun zaak of op zoek zijn naar maatwerkadvies, kunnen bij Vakkappers rekenen op deskundig interieuradvies.

Vakkappers gaat verder dan alleen het leveren van meubilair. We bieden op maat gemaakte interieuradviesdiensten aan om elke salon uniek en functioneel in te richten. Ons proces begint met het in kaart brengen van de wensen en stijl van klanten, gevolgd door gedetailleerde 2D-tekeningen en 3D-ontwerpen. Met onze innovatieve VR-technologie kunnen klanten zelfs een virtuele rondleiding maken door hun toekomstige salon, zodat ze een realistisch beeld krijgen van het eindresultaat en eventuele aanpassingen kunnen doen voordat de realisatie begint.

Over Vakkappers.nl

Vakkappers is dé kapperswinkel voor de kappersbranche met een excellente prijs-kwaliteitverhouding. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft, van complete turnkey projecten tot aan oplossingen voor kleine salons, maar ook het aankopen van individuele producten, zoals professionele haarproducten en de beste tools.

Meer binnen de rubriek Haar en beauty