Voordelig nieuwe ramen online bestellen

08 JUN 2021 14:52 | Creon Ramen

Ben je op zoek naar nieuwe ramen? Dan kom je algauw erachter dat de keuze in verschillende ramen enorm is. Zo heb je een keuze uit verschillende soorten glas, kozijnen en het basismateriaal van de ramen. De meest voorkomende materiaalsoorten voor ramen zijn hout, aluminium en pvc. Elk materiaalsoort heeft weer zijn eigen voordelen. Zo geven houten ramen meer karakter aan een woning en biedt het een natuurlijke uitstraling. Aluminium ramen zijn kostbaar in aanschaf als in uitstraling. Ze hebben een strak uiterlijk en zijn het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen of wisselende weersomstandigheden. PCV ramen zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ramen gaan lang mee, maar na een aantal jaar kunnen ze toch aan vervanging toe zijn. Bij Creon kun je snel een voordelig nieuwe ramen bestellen. Weet je nog niet goed welke ramen je wilt bestellen? Wij leggen je de verschillende tussen pvc, hout en aluminium uit.

Modern en tijdloos: pvc ramen

Steeds vaker worden houten ramen en deuren vervangen door pvc ramen. En dat is zeker niet voor niets. Pvc ramen kennen namelijk veel voordelen. Zo gaat een raam gemaakt van pvc levenslang mee. Een groot voordeel is dat je ramen niet hoeft te vervangen. Ook de jaarlijkse schilderbeurt is van de baan, pvc hoef je niet te schilderen. Daarnaast zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken en kennen ze weinig onderhoud. Een ander voordeel aan pvc is dat ze een hogere isolatiewaarde hebben dan bijvoorbeeld hout of aluminium waardoor je geniet van een lager energieverbruik. Daarnaast kenmerken de pvc ramen door de stevige stalen binnenprofielen waardoor ze zeer inbraakveilig zijn.

Houten ramen hebben karakter

Wil je liever iets meer uitstraling en karakter, dan kun je kiezen voor houten ramen. Hout zorgt voor een unieke en karakteristieke uitstraling aan de woning. Vergelijk het maar eens met de witte kunststof kozijnen die in je in veel nieuwbouw woonwijken massaal aantref. Vaak ziet dit er klinisch en modern uit. Houten ramen blijven nog steeds erg populair, wellicht is dat te danken aan de natuurlijke uitstraling van de ramen. Dat is niet het enige voordeel. Andere voordelen van houten ramen zijn bijvoorbeeld dat je zelf de ramen kunt schilderen en onderhouden. Zo kun je ze ook gemakkelijk een ander kleurtje geven. Ook kleine beschadigen aan een raam kun je zelf repareren. Daarnaast is hout van nature ook een goede isolator en is duurzaam. Als je houten ramen wilt bestellen heb je veel keuze in verschillende soorten hout en kleuren. Of je nu een hedendaagse look wilt of een klassiek uiterlijk: het kan allemaal met houten ramen.

Ramen bestellen

Wil je ramen bestellen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en leveren dan ook hoge kwaliteit ramen af. Je kunt eenvoudig online ramen bestellen. Zo kun je op de website het materiaal kiezen, het soort glas en de juiste afmetingen selecteren. Kies daarnaast of je voor een vast of draai-kiep raam gaat, kies extra's zoals een hor en in een paar seconden wordt voor jou de prijs berekend. Zo weet je direct waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn voor nieuwe ramen.

 

Dit is een origineel bericht van Creon Ramen

Meer binnen deze rubriek