De genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 💍

26 SEP 2024 19:45 | Bindinc

Het moment is daar, de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024 zijn eindelijk bekend.

Deze week zijn de genomineerden in verschillende categorieën al bekendgemaakt bij o.a. RTL Boulevard, Shownieuws en Eva. De drie genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs van Nederland ontbraken echter nog.

Gouden Televizier-Ring

Vanavond werden de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring in RTL Boulevard onthuld. Dit zijn de genomineerden op alfabetische volgorde:

  • B&B Vol Liefde 
  • Denkend aan Holland
  • Dwars door de Lage Landen


Alle genomineerden in één overzicht

De genomineerden in de categorieën Televizier-Ring Acteur, Presentator, Talent, Online-videoserie, Jeugd én Impact zijn te vinden op TVgids.nl.

Gouden Televizier-Ring Gala 2024

Nu alle genomineerden bekend zijn, kunnen we ons op gaan maken voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Op 17 oktober worden in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam de Televizier-Ringen uitgereikt en gaat de strijd verder om de Gouden Televizier-Ring. Het gala wordt vanaf 21:00 uur live uitgezonden op NPO 1

Over de Gouden Televizier-Ring De Gouden Televizier-Ring is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan het tv-programma dat het best is gewaardeerd door de Nederlandse kijker. De belangrijkste prijzen voor Nederlandse televisieprogramma's worden elk jaar tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt. In 2024 vindt de uitreiking van de 59ste Gouden Televizier-Ring plaats op donderdag 17 oktober. De organisatie van de Gouden Televizier-Ring verkiezing is in handen van Bindinc.

Meer binnen de rubriek Entertainment