PVO International presenteert verbindende samenwerking met Conduct Technical Solutions

03 APR 2024 12:35 | PVO International

Rosmalen - PVO International, Europees marktleider in de procurement van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Conduct Technical Solutions. Samen met de Nederlandse toonaangevende fabrikant van brandveilige solar oplossingen zetten we een volgende stap in het versnellen van de energietransitie naar een duurzamere toekomst.

Met deze overeenkomst breidt PVO haar portfolio aan brandveilige solar oplossingen uit en kan het haar klanten een breder assortiment bieden. Conduct Technical Solutions, de marktleider op het gebied van brandveiligheid bij zonnepaneelinstallaties, focust zich op kwalitatieve producten, installatiegemak, snelheid en uitzonderlijke service en projectbegeleiding. Erwin Damen, Procurement Manager van PVO International: “Samen met Conduct zetten we een duidelijke volgende stap naar een duurzamere toekomst. Door Conduct aan ons product portfolio toe te voegen, kunnen we onze klanten een breder spectrum aan brandveilige solar oplossingen bieden.” In samenwerking met Conduct Technical Solutions helpt PVO graag met advies op maat voor de beste toepassing van de producten van Conduct voor uw solar projecten.

 

Over Conduct Technical Solutions

Conduct Technical Solutions blijft zich ontwikkelen op het gebied van brandveiligheid bij zonnepaneelinstallaties. Conduct, de Nederlandse fabrikant gevestigd in Barendrecht, Nederland, staat voor kwaliteit, innovatie en verbinding. Zij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren met uitstekende service en projectbegeleiding. Vandaag de dag biedt het bedrijf op maat gemaakt oplossingen, waarbij de specifieke behoeften van de klant de basis vormt bij de berekening van de materialen.

De afgelopen 15 jaar heeft Conduct al veel projecten kunnen voorzien van brandveilige producten en verschillende soorten oplossingen. Of het nu gaat om innovatieve oplossingen of maatwerkprojecten, het ontzorgen van de klant is top prioriteit bij Conduct. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor draagt Conduct bij aan een verlaagde CO2-footprint. Met de geselecteerde materialen bieden zij een milieuvriendelijke oplossing die bijdraagt aan een duurzame toekomst voor onze planeet.

Over PVO

Als het gaat om de energietransitie loopt PVO International voorop. Als procurement organisatie voor alles wat te maken heeft met zonne-energie systemen, verslaat PVO de markt in volume, kwaliteit en snelheid. Sinds 2014 gaat PVO samen met haar partners er vol voor en levert alles wat nodig is om de energietransitie te versnellen. PVO International levert haar producten aan haar afnemers in de utility-, commerciële-, industriële- en residentiële energiesector in heel Europa.  

Wie net als PVO vaart wil maken, krijgt niet alleen de beste producten, maar vooral ook alle support. PVO International zet al haar kennis, ervaring, professionaliteit en uitgebreide netwerk in. Of het nu gaat om producten als zonnepanelen, omvormers, EV-laders, montagesystemen, accu-oplossingen of de diensten van een professionele inkoper, logistieke partner of kwaliteitsinspecteur: PVO zorgt voor al uw solar behoeften. Als onderdeel van de beursgenoteerde DCC Group staat PVO sterk om zo haar internationale ambities en energietransitie doelen versneld te behalen. Samen hebben we de kracht om het verschil te maken.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen