Elma Media werkt samen met ANP Business om beroepsverenigingen de media te laten bereiken

03 OKT 2023 10:49 | Elma Media

Broek op Langedijk, 5 september 2023, Mediabedrijf Elma Media, dat zich exclusief richt op branche- en beroepsverenigingen, gaat samenwerken met ANP Business. De samenwerking heeft tot doel om branche- en beroepsverenigingen nog effectiever de media te laten bereiken en hun zichtbaarheid te vergroten.

Elma Media versterkt zijn expertise in het leveren van mediadiensten aan branche- en beroepsverenigingen, gericht op ledencommunicatie, zichtbaarheid en het overbrengen van boodschappen naar een breder publiek. De samenwerking met ANP Business zal Elma Media in staat stellen om verenigingen nog beter te ondersteunen met effectieve communicatiemiddelen en strategieën, dankzij het uitgebreide netwerk en de expertise van ANP Business.

"We zijn verheugd over de samenwerking met ANP Business", aldus Silvèr Snoek, Commercieel Directeur van Elma Media. "Zo kunnen we branche- en beroepsverenigingen nog effectiever ondersteunen bij het communiceren van hun boodschappen. We streven ernaar om hen meer zichtbaarheid te geven in de media, zodat zij hun waardevolle bijdrage aan diverse sectoren kunnen benadrukken."

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen