Succesvolle zakenvrouw en auteur werpt licht op culturele diversiteit en empowerment

05 OKT 2023 14:59 | Ahlam Gharbaoui

Amsterdam, 2 oktober 2023 – Ahlam Gharbaoui, een vooraanstaand ondernemer wiens internationale carrière begon als commercieel en cultureel adviseur voor de Nederlandse ambassade in Abu Dhabi, presenteert haar nieuwste boek. Dit boek belicht belangrijke thema's zoals het contrast tussen twee culturen, de positie van vrouwen in een door mannen gedomineerde wereld, veerkracht, liefde en het verlangen naar een betere wereld. Tevens bevat het boek haar schilderijen, gedichten en korte verhalen in het Engels.

Met een achtergrond als General Manager bij een vooraanstaande Amerikaanse multinational in de beautywereld in Dubai, heeft Ahlam Gharbaoui een gedurfde stap gezet in het ondernemerschap. In samenwerking met Nederlandse zakenpartners heeft zij 's werelds grootste olie- en gaseducatiecentrum voor hoger onderwijs gerealiseerd, in nauwe samenwerking met de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten.

De officiële boekpresentatie staat gepland op 22 oktober 2023, langs de schilderachtige grachten van Amsterdam, en wordt gehouden bij stichting Moustaqbel.

Genodigden zijn van harte uitgenodigd voor dit bijzondere evenement, waar de diepte van culturele inzichten en de kracht van diversiteit gevierd worden. RSVP en eventuele vragen kunnen worden gericht aan Ahlam Gharbaoui. Wij zien uit naar uw aanwezigheid op deze inspirerende boekpresentatie.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode