Babbage Company steunt stichting Méér Muziek in de Klas met een donatie van €5.000,-

15 JAN 2024 10:30 | Babbage Company B.V.

Amsterdam, 15 januari 2024 – Babbage Company verrast, namens haar medewerkers, stichting Méér Muziek in de Klas met een cheque ter waarde van €5.000,-. Zoals elk jaar kregen (zowel de interne als externe) medewerkers van Babbage Company een keuze: een (dit jaar muzikaal) kerstpakket of een donatie aan een goed doel t.w.v. het kerstbudget. Er werd enthousiast gereageerd op de keuze en meer dan de helft van de ruim 350 medewerkers koos voor het goede doel. Dat resulteerde in deze mooie donatie aan Méér Muziek in de Klas.

“Luisteren is voor ons een belangrijk onderwerp dat terugkomt in zowel het marketing- en communicatievak als bij recruitment. Maar ook leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel,” zegt Monique van Vliet, Director BD & Executive Search bij Babbage Company. “Deze onderwerpen sluiten naadloos aan bij stichting Méér Muziek in de Klas. We zijn dan ook trots dat veel van onze medewerkers kiezen voor een donatie, wat resulteert in dit mooie bedrag. We zijn blij dat we stichting Méér Muziek in de Klas zo kunnen ondersteunen in hun missie om kinderen door middel van kunst en cultuur te helpen ontwikkelen.”

Jantien Westerveld, Directeur van Méér Muziek in de Klas, nam de cheque in ontvangst. “We voelen ons vereerd dat Babbage Company onze stichting heeft gekozen als goed doel en dat zoveel medewerkers ervoor kozen om hun kerstcadeau te doneren,” laat Jantien weten. “Een hartverwarmend gebaar waardoor we ons geïnspireerd voelen en waarmee we veel moois gaan realiseren in 2024.”

Méér Muziek in de Klas richt zich niet alleen op muziek. Met het programma 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving' verlegt de stichting de focus naar een gevarieerd naschools creatief aanbod. Dit programma heeft als doel kinderen en jongeren uit alle lagen van de samenleving dezelfde kansen te bieden met kunst en cultuur. Zo bevordert de stichting kansengelijkheid in het Nederlandse onderwijs, met als doel leerlingen een ondersteunende en stimulerende omgeving te bieden waarin iedereen talenten, vaardigheden en interesses kan ontplooien en ontwikkelen.

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt al 25 jaar organisaties en marketing-, communicatie-, en contentprofessionals en biedt opdrachtgevers full servicedienstverlening op het gebied van marketing, communicatie en content. De Redactie is onderdeel van Babbage Company. Via onze Babbage Academy/De Redactie Trainingen bieden we een divers aanbod van workshops, masterclasses, (incompany) trainingen en evenementen.

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen