Autovoorkinderen.nl biedt nu nog meer keuze

01 JUL 2021 15:20 | Autovoorkinderen

Voor een speciale gelegenheid wil je als ouders graag iets bijzonders aan je kind geven. Veel kinderen hebben een fascinatie voor alles wat rijdt;  van treinen tot auto’s. Dus hoe leuk is het om een kind een speciale kinderauto cadeau te geven. Autovoorkinderen.nl biedt nu nog meer keuze op het gebied van elektrische kinderauto’s. Er is keuze in alle soorten en merken. Zo heb je luxe mini-merken zoals Mercedes, BMW, Range Rover, Jeep, Ferrari maar ook de wat meer voorkomende merken als Fiat, Ford of Volkswaren. Bij de ontwikkeling van de mini merken zijn de echte autofabrikanten betrokken, zodat alle details ook kloppen. Denk daarbij aan de juiste koplampen en velgen. Je hebt bij de meeste merken de keuze uit 2 versnellingen en een achteruitversnelling.  Ook qua kleur is er veel te kiezen. Van een stoere zwarte tot een zacht roze elektrische kinderauto. Bij autovoorkinderen.nl is nu nog meer keuze.

Leuke accessoires

In het assortiment van Autovoorkinderen zijn er ook leuke accessoires te krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een afstandsbediening. Dat is voor bij de hele kleintjes een prettig idee. Je kunt dan zelf op afstand de auto besturen of laten stoppen. Verder kun je ook gratis een gepersonaliseerde nummerplaat bestellen met de naam van je kind. Deze nummerbordsticker wordt met de elektrische kinderauto meegeleverd.

Voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar

De elektrische kinderauto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar. Een kind moet in principe zo’n 3 jaar oud zijn voordat hij/zij er zelfstandig in mag rijden. Uiteraard is ook het ontwikkelingsniveau en de motoriek belangrijk. De 6-jarigen kunnen de auto zelf bedienen maar jij kunt altijd ingrijpen met de afstandsbediening. Dus als je op de stopknop drukt, zal de auto altijd stoppen, zelfs wanneer uw kind het gaspedaal indrukt. De elektrische kinderauto is verkrijgbaar in accu’s van 6V en 12V. Als een kind dus grotere afstanden aflegt, is het sterkere accu van 12V zeker aan te raden. Het verschil in de accu’s zit ook in het type ondergrond waar over gereden wordt. Onverharde wegen en gras vragen om meer vermogen dan als het kind alleen op asfalt rijdt.

Zorg voor een goede begeleiding 

Als je gaat wandelen of hardlopen, kun je je kind meenemen in de elektrische auto. Voordat je met je kind op pad gaat moet je goed letten op de bediening en het stuurgedrag. Dat bepaalt of je de afstandsbediening mee moet nemen om te kunnen ingrijpen. Houd er wel rekening mee dat je kind in de elektrische auto altijd onder toezicht moet staan.

Veel plezier van de elektrische kinderauto

De laatste tijd is de elektrische kinderauto steeds populairder geworden. Laat je goed informeren over de voor- en nadelen. Het blijft uiteindelijk een elektrisch vervoermiddel. Bij autovoorkinderen zijn er modellen met speciale geluiden wat zorgt voor nog meer gebruiksplezier. Let erop dat de afstandsbediening wordt meegeleverd, zodat je kunt ingrijpen en dus het sturen en remmen kunt overnemen. Met een elektrische kinderauto heb je een leuk geschenk waar je jaren plezier van kunt hebben.

 

Meer binnen deze rubriek