Expert in matchmaking, meer dan 75% vindt binnen een jaar een serieuze relatie

01 JUN 2021 11:29 | Mens en relatie

Een serieuze partner vinden met behulp van relatiebemiddeling is normaal tegenwoordig en waarom zou je ook niet gebruik maken van de hulp die aangeboden wordt. Het is niet altijd prettig om zelf op zoek te moeten, niet iedereen heeft daar de mogelijkheden voor. Het aantal voorbeelden van het 'waarom er geen partner gevonden is' zijn legio. Relatiebemiddeling bij mens en relatie heeft een grote kans van slagen. Met een positief resultaat van vijfenzeventig procent binnen het eerste ingeschreven jaar is dit bureau voor relatiebemiddeling een prima keus wanneer je een serieuze kans wilt wagen.

Mens en relatie kijkt verder

Relatiebemiddeling bij mens en relatie is gericht op langdurige relaties. Het is een solide bureau dat serieus naar de mensen kijkt en voor een eerste kennismakingsgesprek bij je thuis komt. Door deze methode wordt voor mens en relatie duidelijk wat de wensen zijn en welke levensvisie daarbij komt kijken. Uiterlijk speelt natuurlijk een rol maar bij de relatiebemiddeling van mens en relatie ligt de nadruk vooral op de persoonlijkheid. Uit ervaring blijkt dat ook mensen met een verschillende levensstijl samen veel overeenkomsten kunnen hebben waardoor dan toch een mooie relatie ontstaat. Door deze brede insteek worden er meer kansen gecreëerd wat het slagingspercentage positief beïnvloed.

Een landelijk bureau dat regionaal werkt

Mens en relatie is een bureau dat met een persoonlijke consulent bij jou uit de regio werkt. Het contact met andere consulenten uit nabij gelegen gebieden en de samenwerking met een relatiepsychologe aangevuld met een kantoorteam geeft je de zekerheid van een landelijk bureau. Het voordeel van deze werkwijze is dat een potentiële partner meestal bij jou uit de buurt komt en je een persoonlijk aanspreekpunt hebt bij de tal van vragen die je vast en zeker hebt.

Coaching als hulp

Het is niet altijd eenvoudig inzicht te krijgen in jezelf en uit te vinden wat goed voor je is. Met behulp van een coach verandert deze kijk en sta je meer open voor mogelijkheden die in eerste instantie niet interessant leken. Mens en relatie weet door hun jarenlange ervaring dat dit soort zaken belangrijk zijn wanneer het gaat om het vinden van de juiste partner. Er zit een verschil tussen de wens en een behoefte en die ruimte vult mens en relatie met hun relatiebemiddeling graag voor je in. Ook speelt de ontwikkeling van mensenkennis en een stukje empathie een grote rol bij het slagen. Je wordt geholpen bij het vinden van manieren om contact te leggen en bij de ontwikkeling van relatievaardigheden. Met andere woorden, je krijgt een flink aantal handvatten mee voor je de sprong in het diepe waagt.

Relatiebemiddeling is een kwestie van vertrouwen

Wederzijds vertrouwen is belangrijk. Mens en relatie hecht daar veel waarde aan. Mensen geven toch alle informatie over hun leven, persoonlijkheid, dromen en wensen aan de consulent. Het vertrouwen dat de privacy gewaarborgd is en er op een integere manier mee omgegaan wordt is dan heel belangrijk. Het Branchevereniging Singles Keurmerk geeft aan dat het wat dat betreft wel goed zit, net als met het aantal partnervoorstellen dat gedaan wordt. Samen aan een relatie bouwen vraagt tenslotte om een basis van vertrouwen.

 

Dit is een origineel bericht van Mens en relatie

Meer binnen deze rubriek