KNIT&KNOT, het evenement voor handwerkliefhebbers keert terug

28 MRT 2024 09:00 | KNIT&KNOT

KNIT&KNOT, hét evenement voor liefhebbers van haken, breien en andere handwerktechnieken, belooft een feestelijke editie te worden, op 11, 12 en 13 april 2024 in de Koepelhal in Tilburg. Handwerkliefhebbers van alle niveaus zijn welkom en krijgen een gevarieerd programma met workshops, demonstraties en volop inspiratie aangeboden.

De rode draad is Ontdek, Creëer, Verbind

Het motto van KNIT&KNOT is "Ontdek, Creëer, Verbind!" en deze editie belooft meer dan ooit tevoren een ware beleving te worden. KNIT&KNOT brengt een eerbetoon aan de rijke tradities van het handwerken. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor, dat er voor nieuwkomers én (ver) gevorderden iets te ontdekken valt. Niets leukers om met gelijkgestemde je passie te delen en de mooiste creaties te maken én te bewonderen.

Voortborduren op oude technieken

Oude technieken zijn in een nieuw jasje te bewonderen én uit te proberen. Handwerken is weer hip en trendy! Haken en breien zijn ongekend populair, maar ook borduren, slow stitching, (band)weven, punchen, tuften en breien op de machine is weer helemaal in.

Door de wol geverfd

Bezoekers worden uitgedaagd het allemaal zelf te proberen onder begeleiding van ‘door de wol geverfde’ professionals. Zij kunnen allerlei traditionele technieken aangeleerd krijgen, maar ook breien op een breimachine. Er is een presentatie van Yarn trucks, met de mogelijkheid om wol te verven of te spinnen met een spintol. Bij de Landelijke Spingroep kan men zelf achter het spinnenwiel kruipen. En natuurlijk is er volop te shoppen.

KNIT&KNOT is een must-visit evenement voor iedereen die gepassioneerd is over haken, breien en aanverwante handwerktechnieken. Op de beurs is een grote variatie aan deelnemers te zien, met mooie materialen, technieken en workshops!

Informatie

KNIT&KNOT is 11, 12 en 13 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het evenement wordt gehouden in de Koepelhal te Tilburg. Direct achter het Centraal Station.

Meer info en kaartverkoop via www.knitenknot.nl

Meer binnen de rubriek Entertainment