iSpring Suite 11: Creëer razendsnel en probleemloos gepersonaliseerde leerervaringen

07 SEP 2022 09:00 | iSpring

iSpring Solutions Inc., een wereldberoemde leverancier van eLearning software en diensten, kondigde de release aan van de gloednieuwe iSpring Suite 11. Hiermee kunnen content creators nog meer impactvolle eLearning ontwerpen met nieuwe aanpassingsmogelijkheden, handgetekende personages en locaties, opties voor afspeelsnelheid en een toonaangevende gebruikersinterface. 

iSpring Suite is een alles-in-één authoring toolkit waarmee gebruikers snel en zonder technische vaardigheden of IT-achtergrond professionele eLearning content kunnen ontwerpen - interactieve cursussen, quizzen, video tutorials, rollenspellen, SCORM-compliant e-books en interacties. iSpring Suite heeft ook een uitgebreide verzameling elementen en sjablonen en een online ruimte waarin gebruikers content kunnen opslaan, er samen met hun team aan kunnen werken en het kunnen delen met belanghebbenden voor beoordeling en goedkeuring.

Deze tool is volledig compatibel met iSpring Learn LMS, een online trainingsplatform dat verder gaat dan standaard trainingen en bedrijven helpt om hun  bedrijf te transformeren. Content gemaakt met iSpring Suite kan ook gemakkelijk worden geëxporteerd naar meer dan 150 van de meest populaire LMS'en, waar het perfect zal worden weergegeven en cursusstatistieken zal leveren.

De nieuwe iSpring Suite 11 heeft een moderne, zeer intuïtieve interface en extra functies waarmee gebruikers meer gepersonaliseerde leerervaringen kunnen creëren en cursisten in hun eigen tempo kunnen studeren: 

Nieuwe aanpassingsmogelijkheden.

Cursusontwerpers kunnen lessen maken die passen bij de merkidentiteit, de kleuren en kleurverlopen van de speler instellen, knoppen afronden en gedownloade lettertypes gebruiken. Ze kunnen nu ook een van de vijf nieuwe sjablonen gebruiken en hun eigen preset maken. Daarna kunnen ze gewoon deze preset selecteren in plaats van steeds helemaal opnieuw nieuwe cursussen te moeten bouwen. 

Nieuwe look van interactieve rollenspellen.

De rollenspellen van iSpring Suite 11 hebben een nieuwe look en animaties. De antwoorden van de deelnemers verdwijnen niet meer zoals voorheen, maar bewegen omhoog in het scherm. Hierdoor kunnen cursisten het verloop van hun training beter volgen - hoe de antwoordopties die ze hebben gekozen de dialoog beïnvloeden.

Handgetekende personages.

In tegenstelling tot eerdere versies kunnen docenten met iSpring Suite 11 rollenspellen maken met handgetekende personages en locaties die zijn ontworpen door iSpring-professionals. Er zijn 5 kant-en-klare personages met meerdere afbeeldingen van hun emoties, en er zijn er nog meer onderweg. 

Opties voor afspeelsnelheid.

iSpring Suite 11 introduceert een nieuwe functie, op verzoek van gebruikers, waarmee cursisten de afspeelsnelheid van de cursus kunnen kiezen. Er zijn nu 5 afspeelsnelheden, van 0.75 tot 2x. Cursusontwikkelaars kunnen zelf bepalen of ze deze optie willen inschakelen voor hun deelnemers. 

"iSpring Suite 11 richt zich op het meest essentiële aspect van online leren - de leerervaring. Met deze nieuwe versie hebben makers van cursussen eindeloze opties om aan te passen hoe hun content eruit ziet en wordt weergegeven"; zegt Michael Keller, eLearning Officer bij iSpring. "Freelance instructie-ontwerpers kunnen unieke presets maken voor elk van hun klanten. L&D specialisten kunnen trainingsprogramma's ontwerpen die passen bij hun merkidentiteit. Docenten kunnen handgetekende personages gebruiken om hun studenten te boeien en nieuwe onderwerpen op een spannendere manier uit te leggen. Iedereen kan met iSpring Suite 11 nóg meer impactvolle eLearning creëren!" 

Prijzen en Beschikbaarheid

iSpring Suite 11 is beschikbaar in 9 talen, en de cursusspeler is  beschikbaar in 13 talen, waaronder Spaans, Chinees en Japans. Het kan gedownload worden op de iSpring website en gebruikt met een volledig functionele proefperiode van 14 dagen. De huidige prijs van de eLearning tool is 770 €/jaar voor een basis abonnement en 970 €/jaar voor een geavanceerd abonnement.

Deze release introduceert ook een nieuw speciaal prijsplan voor freelancers, naast speciale prijzen voor academische instellingen, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Gedetailleerde prijzen zijn te vinden op: https://ispri.ng/rgN6V

Over iSpring Solutions 

iSpring is een wereldwijde leider in het maken van bekroonde software voor eLearning. Het bedrijf bracht iSpring Presenter, de eerste eLearning tool, uit in 2001 en heeft sindsdien meerdere geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken, oplossingen ontworpen voor eLearning  professionals.

Al meer dan 20 jaar heeft iSpring meer dan 10 stand-alone eLearning tools ontwikkeld, zoals iSpring QuizMaker, iSpring Converter Pro, en iSpring Cam Pro. Deze tools zijn zeer populair onder eLearning professionals, zowel afzonderlijk als samen - in iSpring Suite, een alles-in-een authoring tool. De release van iSpring Learn, een cloud-gebaseerd LMS, in 2014 stelde bedrijven in staat om online leren mogelijk te maken met alleen de oplossingen van iSpring. De leverancier werkt zijn producten voortdurend bij een stap voor te blijven en introduceert nieuwe functies op basis van verzoeken van gebruikers. 

iSpring staat bekend om zijn prachtig ontworpen producten en uitzonderlijke klantenservice. Meer dan 59.000 klanten in meer dan 170 landen kiezen voor iSpring vanwege de hoge prestaties en betrouwbaarheid. De klantenlijst bevat duizenden freelance educatieve ontwerpers en docenten, bijna 200 van de Fortune 500 bedrijven, overheidsinstellingen en educatieve instellingen wereldwijd. Enkele klanten zijn Microsoft, SAP, Boeing, Dell, Adidas, Procter & Gamble, University of California at Berkeley, Harvard University, en Stanford University. Bezoek voor meer informatie de officiële website: https://ispri.ng/1M3p1

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen