Risikoloos gaat strategische samenwerking aan met ESVE Groep uit Helmond

23 APR 2024 08:43 | Risikoloos

Venray/Helmond - Door de enorme groei van Risikoloos is vanuit Venray de zoektocht gestart naar kwalitatief hoogwaardige dienstverleners op het gebied van HR en verloningsoplossingen. Risikoloos biedt vanuit haar verzekerde dienstverlening een all-in oplossing voor het verzekeren, verlonen en betalen van medewerkers welke in dienst zijn bij MKB-ondernemingen. Directeur Robert-Jan de Roos van Risikoloos geeft aan dat door de enorme expansie van Risikoloos in het MKB er uitbreiding werd gezocht voor het kunnen verlonen van de medewerkers welke in dienst zijn bij de klanten van Risikoloos. Steeds meer MKB-ondernemingen kiezen voor het volledig ontzorgen van hun HR-portefeuille.

“Door je als MKB-ondernemer aan de sluiten bij Risikoloos wordt goed werkgeverschap een fluitje van een cent”, aldus de Roos. Het mooie van onze productoplossing is dat klanten, net als bij veelal erg dure payroll oplossingen, één tarief betalen voor de loonkosten, de belastingen, de verzuimverzekering de Arbo en zelfs transitievergoeding en mogelijk ontslag is voorzien.

Een vaste kostenfactor per sector wordt vooraf overeengekomen met de klant zodat er geen verrassingen achteraf meer kunnen zijn voor de ondernemer. Eric van Veghel, directeur van ESVE Groep is erg blij met de samenwerking. “Door sterk veranderende markten en de continue verandering in Cao’s maakt het voor ons als Dedicated Payroll & HR consultants van belang te blijven innoveren”, aldus Eric van Veghel. De samenwerking met Risikoloos past hierin naadloos in onze visie om het beste van meerdere producten samen te voegen in één HR-oplossing voor het MKB. Als ESVE Groep helpen wij ondernemers bij het inrichten en correct uitvoeren van salarisadministratie en HR-advies. Door de inzet van onze specialisten in samenwerking met de goede softwareoplossingen van Risikoloos richten wij processen nog slimmer in.

Daarnaast gaan wij de klanten ondersteunen in HR gerelateerde vraagstukken en leveren wij waar nodig maatwerk. Van Veghel geeft aan erg verheugd te zijn met de nieuwe samenwerken en verwacht samen met Risikoloos in de toekomst verder te kunnen innoveren op de verschillende HR-dossiers.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen