NINTES 20 jaar leiderschap en innovatie

16 APR 2024 12:58 | Stichting NINTES

Baarn - Op 18 april a.s. viert Stichting NINTES, een vooraanstaande organisatie op het gebied van leiderschap en organisatorische ontwikkeling, haar 20-jarig bestaan. NINTES deelnemers zijn talentvolle toekomstige bestuurders die (binnen 3 jaar) leiding geven aan toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven en bij de overheid, in de wetenschap en maatschappelijk middenveld.

Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er een speciale jubileumbijeenkomst georganiseerd met huidige en oud leden, sprekers en bestuursleden. Het thema van deze bijeenkomst is "Polder & Polarisatie: Hoe Publiek en Privaat doorbreken naar draagvlak". Dit evenement vindt plaats op Bomencentrum Baarn van 14 tot 20 uur.

Sprekers en Onderwerpen:

- Willemijn Aerdts: Docent aan de Universiteit Leiden en Senator voor D66, zal haar inzichten delen over de impact van desinformatie op onze samenleving en democratie, en hoe wij als samenleving hieruit samen sterker kunnen komen.

- Ab van der Touw: President-commissaris bij TenneT TSO en toezichthouder bij Universiteit Leiden, bespreekt de cruciale rol van de industrie in de Nederlandse economie en de uitdagingen zoals tekort aan geschoold personeel en de energietransitie.

- Wiebe Draijer: Commissaris bij AirFrance-KLM en voormalig voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, zal reflecteren op de historische rol van de Nederlandse polder bij innovaties en de noodzaak voor vernieuwd nationaal beleid in tijden van grote transities.

- Ineke Kooistra: CEO van Circle8Group en voormalig CEO van YoungCapital, zal haar visie delen op de rol van leiderschap in groeiende organisaties en het belang van samenwerking tussen mens, organisatie en aandeelhouders.

Dit evenement markeert niet alleen twee decennia van vooraanstaande bijdragen aan leiderschapsontwikkeling, maar biedt ook een uniek platform voor discussie over enkele van de meest presserende kwesties waar onze samenleving vandaag de dag voor staat.

De bijeenkomst is bedoeld voor leiders, beleidsmakers, academici en professionals die geïnteresseerd zijn in de kruising van publiek beleid, bedrijfsleven en onderwijs.

Iedereen is van harte welkom om samen met ons deze belangrijke mijlpaal te vieren en deel te nemen aan een dag vol inzichtelijke gesprekken en netwerkmogelijkheden.

Opgericht 20 jaar geleden, heeft NINTES zich ingezet voor het ontwikkelen van effectief leiderschap binnen diverse sectoren. Door middel van experiences en studiereizen heeft onze stichting talloze organisaties geholpen bij het verbeteren van hun strategische benaderingen en het versterken van hun leiderschapscapaciteiten.

https://www.nintes.nl/#over https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7184446546631884800 https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7181910331496001537 https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7175517387222319104

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen