Persuitnodiging: Lancering van de innovatieve en duurzame ‘warmtewingevel' op 18 september

17 SEP 2024 09:10 | Aldowa B.V.

Rotterdam, 17 september 2024 - Beste redactie, Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere onthulling en waardevolle informatiemiddag bij Aldowa in Rotterdam. Dit moment zal gebruikt worden om een technologische ontwikkeling te onthullen die de toekomst van duurzame energievoorziening van gebouwen zal veranderen: de ‘warmtewingevel’. Dit type gevel kan zowel voorzien in verwarming als verkoeling en is volledig stil en onderhoudsvrij. En dat terwijl het ontwikkeld kan worden in ieder gewenste kleur, patroon en formaat, waardoor de ontwerpvrijheid van architecten gewaarborgd blijft.

Tijdens dit evenement zullen toonaangevende experts uit het vakgebied, waaronder vertegenwoordigers van AkzoNobel, Aldowa B.V., TNO, Klicket, NBArchitecten, Cellcius en Calosol, inzicht geven in de mogelijkheden van deze innovatieve technologie. We beloven een informatieve en inspirerende middag, met presentaties over de technologische aspecten van de innovatie en de uitdagingen in de markt. Daarnaast kunt u het systeem met eigen ogen bewonderen én in gesprek gaan met verschillende specialisten.

Hoogtepunten van het programma:

·       Bart Erich (TNO/CALOSOL): Inzicht in het principe en de kansen van de warmtewingevel.

·       Roy Goorden (@Klicket): Businesscases en het balanceren van energie en milieuprestaties.

·       Hans van Houtum (NBArchitecten): Duurzaam ontwerpen en de uitdagingen voor marktacceptatie.

·       Pim Donkers (Cellcius): Ontwikkelingen in efficiënte warmtebatterijen.

Details evenement:

·       Datum: Woensdag 18 september 2024

·       Tijd: 13:00 - 16:00 uur

·       Locatie: Aldowa, Spaarnestraat 49, 3044 CM Rotterdam

De persruimte is geopend vanaf 12:30 uur t/m 16:30 uur. De vertegenwoordigers van alle deelnemende partijen zullen u desgewenst individueel te woord staan.

Wij hopen dat u aanwezig kunt zijn om verslag te doen van deze innovatieve technologie. U kunt zich vrijblijvend aanmelden door een e-mail te sturen naar info@aldowa.nl, of u kunt zonder aanmelden langskomen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 18 september!

Meer binnen de rubriek Energie en brandstoffen