PVO International stelt nieuwe Finance Director voor

09 APR 2024 09:00 | PVO International

Rosmalen - PVO International, Europees marktleider in de procurement van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, benoemt Chantal Meeuwisse tot Finance Director.

PVO International, een toonaangevende speler in Europa op het gebied van inkoop en logistiek van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, heeft Chantal Meeuwisse aangesteld als Finance Director. Met haar benoeming per 5 februari versterkt zij het managementteam van deze marktleider. Chantal zal nauw samenwerken met haar collega's om de positie van PVO International in diverse zonnestroommarkten verder te versterken. Voorafgaand aan haar rol bij PVO heeft Chantal gedurende de afgelopen 20 jaar verschillende functies bekleed binnen internationale bedrijven. In recente jaren heeft zij diverse managementposities vervuld, waaronder vier jaar als Chief Financial Officer bij LeasePlan Sverige AB, waar zij beleidsmaatregelen heeft geïmplementeerd ter bevordering van duurzame groei en langetermijnwinst.

Gideon Overwater, Managing Director van PVO International, uitte zijn enthousiasme over de komst van Chantal naar het bedrijf: "We zijn buitengewoon verheugd dat Chantal ons team komt versterken. Haar uitgebreide internationale managementervaring en financiële expertise voegen aanzienlijke waarde toe. We zijn ervan overtuigd dat Chantal zal bijdragen aan de verdere professionalisering en uitvoering van onze bedrijfsstrategie."

Chantal Meeuwisse deelde haar optimisme over haar nieuwe functie: "Ik ben verheugd om de uitdaging aan te gaan in deze dynamische sector. PVO International is een bedrijf dat voortdurend streeft naar verbetering en openstaat voor nieuwe zakelijke ontwikkelingen. Ik kijk er ook naar uit om het team te inspireren en een bijdrage te leveren aan de doelstellingen en strategieën van PVO. Samen hebben we “the power to change the world."

Over PVO

Als het gaat om de energietransitie loopt PVO International voorop. Als procurement organisatie voor alles wat te maken heeft met zonne-energie systemen, verslaat PVO de markt in volume, kwaliteit en snelheid. Sinds 2014 gaat PVO samen met haar partners er vol voor en levert alles wat nodig is om de energietransitie te versnellen. PVO International levert haar producten aan haar afnemers in de utility-, commerciële-, industriële- en residentiële energiesector in heel Europa.  

Wie net als PVO vaart wil maken, krijgt niet alleen de beste producten, maar vooral ook alle support. PVO International zet al haar kennis, ervaring, professionaliteit en uitgebreide netwerk in. Of het nu gaat om producten als zonnepanelen, omvormers, EV-laders, montagesystemen, accu-oplossingen of de diensten van een professionele inkoper, logistieke partner of kwaliteitsinspecteur: PVO zorgt voor al uw solar behoeften. Als onderdeel van de beursgenoteerde DCC Group staat PVO sterk om zo haar internationale ambities en energietransitie doelen versneld te behalen. Samen hebben we de kracht om het verschil te maken.

Meer informatie over PVO International: www.pvo-int.com

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen