De Beugelknaller heet voortaan MountsXL

10 AUG 2021 13:59 | MountsXL

Als het om de inrichting van de woning gaat, vinden we altijd een blikvanger terug in nagenoeg elke woning: de tv en de tv-beugel. Sinds de uitvinding van dit apparaat is televisie kijken weer een lust voor het oog geworden. Een van de meest toonaangevende leveranciers van tv-beugels is MountsXL. Het bedrijf opereerde voorheen onder de naam ‘Beugelknaller’ en is de specialist op het gebied van tv-beugels en slimme oplossingen voor televisiekijkend Nederland.

Beugelknaller wordt MountsXL

MountsXL heeft een waar scala aan oplossingen voor de televisie. Zo kan er gekozen worden voor de traditionele tv-beugel. Hier hang je de televisie als het ware onzichtbaar aan de muur. De consument heeft daardoor niet langer de verplichting om een tv-meubel aan te schaffen en realiseert dankzij de tv-beugel een zee aan ruimte. De woning oogt direct een stuk moderner en opgeruimder waardoor het tv-kijken weer een hele verademing wordt.

Slimme oplossingen voor de consument

Naast de gewone tv-beugel heeft MountsXL ook tal van andere slimme toepassingen in het assortiment. Zo is een tv-lift ideaal om de televisie netjes weg te werken in een kast of in een voeteneinde van het bed. Vooral voor kleine woningen kan de tv-lift een uitkomst zijn. Het beeldscherm neemt op die manier slechts een beperkte ruimte in beslag terwijl je toch optimaal kan genieten van je favoriete serie. Het formaat van de tv bepaald welk model tv-lift het meest geschikt is. Denk overigens niet dat zo’n lift alleen mogelijk is bij kleine tv’s, zelfs voor een televisie met een beeldscherm tot 160 centimeter is een prima functionerende lift beschikbaar.

Extra lange tv-beugels

Naast de logische voordelen van een wandbeugel voor de televisie, kan het in sommige gevallen ook wenselijk zijn om meer flexibiliteit in huis te halen. Dat kan met behulp van de extra lange tv-beugels. Hiermee kan de televisie als het ware naar je toe getrokken worden, ideaal voor de grotere woonkamers. Op die manier blijft de televisie veilig en stabiel hangen terwijl je deze tot maximaal 120 centimeter naar je toe kan trekken. Liever een tv-beugel die ervoor zorgt dat de televisie iets schuin komt te staan? Geen probleem! Bij MountsXL vindt de consument bijna alle denkbare opties. De flexibiliteit van de ontwerpen zorgt ervoor dat de consument altijd een tv-beugel kan vinden die zowel voldoet aan de persoonlijke wensen, maar wat ook een prima aanvulling op de bestaande inrichting is.

Prima klantenservice en retourbeleid

Vanzelfsprekend is naast een groot assortiment ook de dienstverlening van groot belang. MountsXL blinkt ook op dit punt in positieve zin uit. Indien de consument zijn of haar geliefde tv-beugel besteld, wordt deze, mits op voorraad, binnen 24 uur thuis bezorgd. Nog sterker: bestelt men voor 23:00 uur, dan heeft men de bestelling de volgende dag in huis. Uiteraard is het mogelijk om een tv-beugel nog sneller in huis te hebben door deze af te halen op een van de afhaalpunten. Mocht de nieuwe tv-beugel van MountsXL om wat voor reden dan ook niet voldoen aan de wensen, dan kan deze binnen 30 dagen worden geretourneerd.

 

Dit is een origineel bericht van MountsXL

Meer binnen deze rubriek