Rotterdamse start-up innoveert de datingwereld met focus op een ‘growth mindset’

09 NOV 2023 10:51 | Datebase

Rotterdam, 9 november - Datebase, een vernieuwende matchmaking agency in de Randstad, innoveert de datingwereld door de focus te leggen op de kracht van een ‘growth mindset’. Deze grensverleggende benadering brengt zelfbewuste singles samen op basis van gedeelde waarden, interesses en doelen. Datebase biedt een passieve, tijdbesparende methode die een uitkomst is voor individuen die streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

"Gedurende vele jaren heb ik waargenomen hoe singles in mijn omgeving worstelden met online datingapps, waar ze te maken kregen met oppervlakkige interacties en verlangden naar diepere verbindingen. Dit was de drijvende kracht achter mijn inzet om Datebase te creëren. Ik was ervan overtuigd dat er een grootschalig maatschappelijk probleem was, waarbij niet werd voldaan aan de ware behoeften van singles", aldus Sharaifa Taus, oprichter van Datebase. Door matchmaking in een nieuw jasje te steken biedt ze een verfrissend en diepgaand alternatief voor datingapps, met name gericht op Millennials die waarde hechten aan persoonlijke aandacht en echte ontmoetingen. 

De kracht van een groeimindset 

In tegenstelling tot andere dating platformen waarbij doorgaans specifieke kenmerken de basis vormen zoals leeftijdsklasse, religie of opleidingsniveau, omarmt Datebase een ‘growth mindset’ als fundament voor langdurige verbintenissen. "We geloven sterk in de kracht van een groeimindset en hoe dit een solide basis vormt voor langdurige relaties die blijvende groei en geluk bevorderen", licht Sharaifa toe. Door de focus te leggen op een groei mentaliteit, stelt Datebase singles in staat om weloverwogen partnerkeuzes te maken die hen aanmoedigen, inspireren, ondersteunen en uitdagen in hun persoonlijke en relationele ontwikkeling.

Hoogwaardige matches en succesverhalen 

Het succes van Datebase ligt in het daadwerkelijk aantrekken van gelijkgestemde singles die zich op veel vlakken herkennen in deze groeimindset. Doordat ze de intentie hebben voor een serieuze relatie en er rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren, resulteert dit in hoogwaardige matches en steeds meer succesverhalen. 

Ontdek de kracht van mindset bij Datebase

Over DATEBASE | Matchmaking Agency

Datebase is een snelgroeiende start-up met een duidelijke missie: het bieden van een waardevol dating alternatief en het creëren van langdurige relaties voor singles die zich bezighouden met persoonlijke ontwikkeling. Met onze innovatieve aanpak en gepersonaliseerde matchmaking diensten hebben we al veel singles met een growth mindset aan elkaar verbonden. Ons doel is om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waarin individuen de mogelijkheid krijgen om elkaar op een gemakkelijke wijze te vinden.

Foto: Sharaifa Taus, oprichter/matchmaker van Datebase (eigen foto die rechtenvrij gebruikt kan worden).

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode