Gouds onlinemarketingbureau DoubleSmart valt in 2021 driedubbel in de prijzen

02 FEB 2022 08:00 | DoubleSmart

Online marketing bureau DoubleSmart is in 2021 opnieuw in de prijzen gevallen. Afgelopen jaar werden er maar liefst drie gouden prestaties op hun naam gezet. Ze wonnen de Dutch Search Awards, FONK100 en de FD Gazellen award. Deze prijzen vormen een aanvulling op de awards die in eerdere jaren reeds zijn binnengesleept.

Dutch Search Awards

Bij de Dutch Search Awards worden bijzondere prestaties in de search marketing industrie gevierd. DoubleSmart wist de vakjury meermaals te overtuigen:

  • Ze wonnen de prijs voor de beste lokale SEO campagne met hun klant Student Verhuis Service.
  • DoubleSmart werd derde bij de strijd om de beste SEO B2B campagne met PPT Solutions.
  • DoubleSmarts specialist Gerben Boer behaalde de tweede plek als SEO consultant.

“Een geweldige prestatie, maar teveel eer om deze als persoonlijke titel aan te grijpen. Voor mij was dit echt een teamprestatie. Iedereen doet elke dag z’n uiterste best om de beste resultaten voor onze klanten te behalen,” aldus Gerben Boer.

Gerben Boer en Mark Anker pakken DSA '21 award

FONK100

Ook het tevreden maken en houden van klanten werd beloond. In 2021 is DoubleSmart als eerste geëindigd bij de FONK100 verkiezing. Voor deze award onderzoekt vakblad FONK in samenwerking met een extern bureau jaarlijks hoe diverse bedrijven worden beoordeeld door klanten. Met een gemiddelde score van 9,49 werd DoubleSmart bekroond tot het beste middelgrote bedrijf van Nederland.

5e keer FD Gazellen

Het was al de vijfde keer dat DoubleSmart de FD Gazellen award won. Deze prijs wordt door Het Financiële Dagblad de FD Gazellen ieder jaar toegekend aan het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Al sinds 2017 gaat DoubleSmart er met deze award vandoor.

Rick Zuidbroek – medeoprichter van DoubleSmart reageerde:

“Normaal gesproken willen we 365 dagen met beide benen op de grond staan, maar dankzij deze prijzen maken we daar een 3-tal uitzonderingen op.”

Over DoubleSmart

Wij zijn DoubleSmart, aangenaam! Een online marketing bureau gevestigd in het kloppend hart van Gouda. We houden ons dagelijks bezig met een brede mix van disciplines: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media advertising en conversie optimalisatie.

Doordat we zoveel kennis in huis hebben zijn we in staat om holistisch te werk te gaan. Tegelijkertijd richten de individuele specialisten zich op één discipline, waardoor we op hoog niveau kunnen meedenken. Daarmee helpen we al vele klanten – van lokaal tot internationaal – met het meeste halen uit hun online marketing. Persoonlijk betrokken zijn is voor ons de basis voor een goede relatie met de klant. Dit laten we onder andere terugkomen in dat we altijd goudeerlijk zijn. We staan met beide benen op de grond. Dankzij onze kennis en expertise op het gebied van SEO, SEA en social media geloven we in wat we doen, we doen het goed of we doen het niet.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales