Evreka breidt uit in de Nederlandse markt met digitale afval- en materiaal oplossingen

24 OKT 2024 10:14 | Evreka Europe B.V.

Evreka Europe B.V., een toonaangevend bedrijf in oplossingen voor afval- en grondstofbeheer, versterkt zijn aanwezigheid in Nederland door samenwerkingen met TexNL, Reinis, Blue2Green en Oscar Circulair. Het bedrijf biedt digitale, direct inzetbare oplossingen voor afvalbeheer in diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg, textielrecycling, e-wastebeheer en gemeentelijke diensten. Met zijn oprichters nu lokaal gevestigd, onderstreept Evreka zijn toewijding aan de Nederlandse markt, wat resulteert in snellere ondersteuning, betere communicatie en oplossingen die aansluiten bij de specifieke uitdagingen van de regio.

Evreka onderscheidt zich van concurrenten door configureerbare software te leveren die direct operationeel is. Deze flexibiliteit stelt organisaties in staat om snel in te spelen op veranderende markteisen, wat leidt tot een responsieve service en duurzame waarde voor klanten. "Dankzij onze interne R&D-capaciteit kunnen we oplossingen bieden die aan specifieke eisen voldoen met minimale inspanning," aldus Umutcan Duman, CEO en medeoprichter van Evreka. "Nederlandse gemeenten en bedrijven kunnen ons platform gebruiken om hun operaties te stroomlijnen, kosten te verlagen en nieuwe efficiënties te realiseren."

De end-to-end oplossingen van Evreka stellen bedrijven in staat om hun afvalbeheer te optimaliseren, processen te automatiseren en waardevolle inzichten te verkrijgen ter ondersteuning van toekomstige strategische beslissingen. Dankzij eenvoudige integratie met bestaande systemen biedt Evreka een soepele digitale transitie voor organisaties die streven naar efficiëntie en duurzaamheid.

Over Evreka

Met zijn 'Sustainability as a Service'-aanpak levert Evreka innovatieve oplossingen in meer dan 20 landen, van de VS tot Singapore. Het bedrijf heeft als missie om de uitdagingen van de circulaire economie aan te pakken door gedigitaliseerde tools voor afval- en materiaalbeheer te bieden. Evreka stelt bedrijven in staat om grondstoffen gedurende hun hele levenscyclus te traceren, hergebruik en recycling te bevorderen en duurzame bedrijfspraktijken te ondersteunen.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen