Nieuw multifunctioneel vastgoedproject 'De Constructie' in Leerdam

13 FEB 2024 08:41 | De Constructie Leerdam

Leerdam, 13 februari 2024 - In het hart van Leerdam vindt momenteel een opvallende transformatie plaats: de voormalige beddenwinkel van ruim 5000m² wordt omgevormd tot 'De Constructie', een nieuw multifunctioneel vastgoedproject met 71 multifunctionele units. Het project biedt een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende doelgroepen, variërend van zelfstandige professionals tot hobbyisten en kleine ondernemers.

'De Constructie' komt voort uit de visie van een team van ervaren vastgoedprofessionals, waaronder Willemijn Sturrus, die bekendheid verwierf met haar eerdere succes als eigenaar van Sweet Jewellery. Dit nieuwe project markeert een belangrijke mijlpaal in Sturrus' ondernemersreis, waar ze haar talent voor innovatie en haar passie voor het ondersteunen van anderen in het bereiken van hun doelen inzet.

Het project richt zich op diversiteit en flexibiliteit, met units van verschillende groottes die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten. Van kleine businessunits voor zelfstandigen tot ruimtes voor ambachtelijke activiteiten, 'De Constructie' biedt een platform voor ondernemers om hun dromen waar te maken', aldus Willemijn Sturrus.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij 'De Constructie'. Het project wordt gebouwd met een focus op milieuvriendelijke en energiezuinige maatregelen, in samenwerking met groene aannemers. Hierdoor wordt niet alleen een stimulerende en inspirerende omgeving gecreëerd voor ondernemers, maar wordt ook een positieve impact op het milieu nagestreefd.

Met de lancering van de website van 'De Constructie' en de eerste interesse van potentiële huurders en kopers, markeert deze fase een spannende stap vooruit voor het project. Het team kijkt vol verwachting uit naar de verdere ontwikkeling van 'De Constructie' en de rol die het zal spelen in het ondersteunen van ondernemerschap en gemeenschapsvorming in Leerdam.

Voor meer informatie over 'De Constructie' en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen geïnteresseerden terecht op www.deconstructieleerdam.nl

Meer binnen de rubriek Woningmarkt en vastgoed