Babbage Company opnieuw preferred supplier uwv voor werving van Communicatieprofessionals

01 SEP 2023 07:00 | Babbage Company

Amsterdam, 1 september 2023. UWV kiest in een recente aanbesteding Babbage Company als mantelpartner voor werving & selectie, detachering en de inhuur van communicatieadviseurs en contentspecialisten. Babbage Company is al lange tijd partner van UWV. Via de gunning blijft Babbage Company ook de komende jaren partner voor zowel de werving & selectie, detachering als de inhuur van communicatieadviseurs & contentspecialisten op junior, medior en senior niveau.

Babbage Company gekozen voor beide raamovereenkomsten

De aanbesteding maakt onderscheid tussen twee percelen: één op het gebied van werving, selectie en detachering van communicatieadviseurs en contentspecialisten, en een raamovereenkomst op het gebied van tijdelijke inhuur van communicatieadviseurs en contentspecialisten. Babbage Company is voor beide percelen geselecteerd als samenwerkingspartner. De andere suppliers in de mantel zijn Bureau voor Overheidscommunicatie en Yacht.

Voortzetting samenwerking 

UWV en Babbage Company werken al bijna 15 jaar samen op het gebied van tijdelijke inhuur. “Onze dienstverlening is gericht op het snel en efficiënt inzetten van de juiste professionals. Zowel gedetacheerde communicatieadviseurs en contentspecialisten (bij ons in dienst) als ZZP’ers. We investeren in ons vaste team van communicatieadviseurs & contentspecialisten én in de duurzame band met onze interim-professionals. Deze samenwerking biedt onze specialisten de kans om hun expertise in te zetten op mooie, maatschappelijk relevante opdrachten,” zegt Yke Hoekstra, Director Interim bij Babbage Company.

Werving & selectie voor het eerst aanbesteed

Babbage Company was al één van de recruitmentpartners voor de werving & selectie van vaste collega’s, maar de raamovereenkomst op dit gebied is nieuw. Met deze gunning is Babbage Company ook de komende jaren officieel recruitmentpartner van UWV. “We zijn trots en verheugd dat we deze samenwerking voortzetten. Omdat we UWV al kennen, kunnen we een selectieve search uitvoeren en snel tot de beste match komen. Met onze UWV Community en gericht searchen - zowel binnen, als buiten ons netwerk -  blijken we ook in deze krappe arbeidsmarkt succesvol,” zegt Monique van Vliet, Director Business Development/Partner bij Babbage Company en Key Accountmanager voor UWV.

Recruitmentpartner voor de publieke sector 

Babbage Company is al geruime tijd mantelpartner van de Rijksoverheid, verschillende G4-gemeenten en ZBO's, zoals COA en RDW, en de provincie Noord-Holland & Zuid-Holland.  Met deze gunning versterkt Babbage Company haar positie als intermediair voor de publieke sector.  

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt al 25 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en online professionals. Via ons eigen inhouse projectenbureau bieden wij opdrachtgevers full service dienstverlening op het gebied van marketing, communicatie en content. De Redactie (content & trainingen) is al langer onderdeel van Babbage Company. Via de Babbage Academy/De Redactie Trainingen bieden wij een divers aanbod van workshops, masterclasses en (incompany) trainingen.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen